Storage as a Service.

Sikker lagring i skyen

Lagring af data i en cloud-tjeneste har mange forskellige navne. Det kaldes blandt andet sky-lager, STaaS (STorage as a Service), og cloud-lagring. Med cloud-storage mener vi outsourcing af kundens datalagring og drift til vores cloud-tjeneste med datacenter. Vi håndterer og sikrer kundedata i overensstemmelse med SLA-aftalen og myndighedskrav samt med udgangspunkt i vores ISO 27001-certificering inden for informationssikkerhed. Der er mange fordele ved at outsource datalagringen til os.

Lavere omkostninger

Anskaffelsesomkostningerne reduceres væsentligt ved at vælge cloud-storage. Udviklingen inden for lagringsteknologier udløser betydelige investeringer i udstyr, licenser, drift og support for enhver virksomhed.

Hurtig og enkel skalering

Kapaciteten i cloud-storageløsningen kan nemt skaleres op eller ned efter behov, og prisen afspejler til enhver tid ændringerne. Hvis kunden sletter data, reduceres prisen, og ved vækst i datamængderne øges prisen i henhold til aftalen. Kunden kan nemt øge sine datamængder uden at foretage nye investeringer i udstyr, og uden at prisstrukturen ændrer sig. Dustin tilbyder fuld fleksibilitet i dataforbruget.

Dette indgår i Storage as a Service:

  • Datalagring tilpasset til dit eksisterende IT-miljø
  • Håndtering af information i overensstemmelse med serviceaftalen, myndighedskrav og ISO 27001-certificering for informationssikkerhed
  • Alt fra vores eget datacenter i Norge

For dig, der...

  • ønsker at reducere dine investeringsbehov inden for hard- og software
  • vil placere din datalagring ved nogen med ekspertviden og frigøre tid i IT-afdelingen
  • vil kunne op- og nedskalere ved behov og kun betale for det, I bruger

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.