Hej! Du bruger en gammel browser. Hvis du vil bruge alle funktionerne på vores websted, anbefaler vi, at du besøger os med en anden browser, f.eks. Google Chrome eller Microsoft Edge.

Digitale arbejdspladstjenester

Digital Workplace
Digitale arbejdsplads-
tjenester

Digital Workplace
Digitale arbejdspladstjenester

Digital Workplace
Digitale arbejdsplads-
tjenester

Microsoft 365 og Modern Workplace er vores digitale arbejdspladstjenester. Færdigpakkede for at spare tid og penge, passer til både små og store virksomheder og giver din virksomhed grundlæggende sikkerhed.

Vores forskellige digitale arbejdspladstjenester

Microsoft 365

Få den grundlæggende software og sikkerhed, som din virksomhed har brug for. Vælg mellem Microsoft 365 som individuel licens eller med support.

Vi har desuden en række tillægstjenester, som giver dig et ekstra lag af sikkerhed og bringer din anvendelse op på næste niveau.

 • Passer til alle virksomhedsstørrelser.
 • Opgrader med vores tillægstjenester.
 • Lokal support.

Modern Workplace

Håndter virksomhedens enheder i én og samme tjeneste. Få adgang til appsene i Microsoft 365, og slip for at bekymre dig om sikkerheden.

Få fuld kontrol over omkostningerne ved at betale en fast månedlig ydelse. IT-rådgivning og proaktiv support er inkluderet.

 • Passer til 20-500 medarbejdere.
 • Nem enhedshåndtering med ét enkelt værktøj.
 • Microsoft 365-apps og avanceret sikkerhed.

Få hjælp fra vores specialister

Microsoft Security Assessment

IT-sikkerheden bliver stadigt vigtigere, fordi fjernarbejde bliver stadig mere udbredt, og cyberkriminaliteten bliver mere avanceret. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have et integreret syn på sikkerhed.

Vi hjælper dig med at overskue de sikkerhedsrisici og behov, din virksomhed har i forbindelse med Microsofts produktportefølje, og udarbejder en rapport med anbefalinger fra vores sikkerhedseksperter.

 • Få et overblik over virksomhedens sikkerhedsrisici.
 • Vi beskriver, hvordan vi kan hjælpe dig med sikkerhedsarbejdet.
 • Brug anbefalingerne fra vores sikkerhedseksperter.

Oplev vores andre tjenester til et digitalt kontor

Managed Print

Få alle de værktøjer, du har brug for til at håndtere dokumenter både fysisk og digitalt. Ved at flytte dit printmiljø til skyen sparer du tid og penge, fordi du slipper for at have dine egne printerservere.

Vi sørger for, at alt er opdateret og overvåget, og at dine brugere nemt og sikkert kan udskrive, scanne og arkivere, uanset hvor de befinder sig.

 • Et sikkert print- og dokumenthåndteringsmiljø.
 • Vi håndterer og overvåger dit printmiljø.
 • Lokal service og support.

Meeting Room

En brugervenlig løsning til digitale mødelokaler med brugervenlig, selvforklarende og pålidelig teknologi.

Kom hurtigt i gang med møder i et miljø, som opfylder kravene til kompatibilitet med ny teknologi og BYOD (Bring Your Own Device).

 • Brugervenlige mødelokaleløsninger.
 • Kom hurtigt i gang med møder.
 • Service, support og automatiske opdateringer.

Vidensbanken

Modern Workplace sparer tid for Handelsanställdas förbund

Handelsanställdas förbund ville have et mere brugervenligt IT-miljø. Mobilt, sikkert og uden besvær. Løsningen blev tjenesten Modern Workplace fra Dustin, som med det samme gav klare fordele for både brugere og IT-afdelingen.

Læs artiklen

Usikker på, hvilken digital arbejdspladsløsning der passer til din virksomhed? Tal med en af vores specialister.

Inspiration fra Vidensbanken

Arbejdsplads

Alle arbejdspladser kan digitaliseres

Vores kontorer er ikke de eneste arbejdspladser, der bliver digitale. Her er hvad, der sker, når digitaliseringen tager gummistøvler på.

6 april 2021
Arbejdsplads

Digital kultur er dit hemmelige våben

Den perfekte arbejdsplads har en stærk digital kultur. Den skaber engagerende medarbejder og tilfredse kunder. Sådan kommer du frem til den.

6 april 2021
Arbejdsplads

Sådan bliver et hospital digitalt

Hospitalsverdenen er bærende for vores samfund. Det ses ekstra tydeligt i disse dage. Derfor skal IT også hjælpe hverdagens helte i verden med at udføre deres arbejde.

1 april 2021