Grundet juletravlhed kan der forekomme 1-3 dages længere leveringstid.

Arbejdsplads.

Arbejdsplads- og klientløsninger for sikker mobilitet

Med vores tjenester og løsninger får din virksomhed en digital arbejdsplads, som er tilpasset dagens mobile arbejdsliv, hvor dine brugere arbejder ligeså nemt på farten som på kontoret.

Vi kan sørge for håndteringen af din virksomheds klienter, inklusive opdateringen af software, overvågning, proaktiv problemløsning og incidenthåndtering, så du slipper for at have ansvar for driften. Der indgår desuden en generøs brugersupport, der aflaster IT-afdelingen.

Man kan også leje software i skyen, hvilket giver dig fleksibilitet, når din virksomheds behov varierer over tid. Ud over det, tilbyder vi brugervenlige og pålidelige løsninger til digitale mødelokaler som fjerner grænserne mellem fysiske og digitale møder.

Uanset hvilken tjeneste eller løsning du vælger, hjælper vi dig med at opretholde IT-sikkerheden. Du får styr på dine omkostninger og adgang til de værktøjer, dine brugere skal bruge for at være produktive.

I denne film fortæller Fredrik Berg fra Dustin mere om Arbejdsplads, og hvorfor det er et vigtigt område, vi har valgt at satse på.

  • Et problemfrit og sikkert klientmiljø med proaktiv overvågning
  • Tilgængelig support for dine brugere
  • En effektiv klienthåndtering med moderne værktøjer for konfiguration, sikkerhed og support
  • Rådgivning for at finde de rette enheder, software og sikkerhedsløsning til lige præcis din virksomhed

Hent vores trendrapport
Collaboration (pdf 3MB)

Modern Workplace

Med vores tjeneste Modern Workplace får du en moderne og sikker klienthåndtering med de værktøjer, brugerne skal bruge for at være produktive. Du vælger, hvilken type af computer eller tablet du vil tilbyde dine brugere, og så sørger vi for resten. Denne tjeneste passer til virksomheder med mindst 5 brugere.

Cloud Client

Cloud Client er en bundlet tjeneste, som gør hverdagen nemmere for brugere på farten. Takket være en cloud-løsning får de altid adgang til sine dokumenter, kalendere og e-mails på nærmeste computer, tablet eller mobiltelefon. Passer til dig med en virksomhed med op til 100 brugere.

Software as a Service

Med Software as a Service (SaaS) lejer du omkostningseffektivt og brugervenligt virksomhedens software i skyen. Dine brugere har kun brug for internettilslutning for at få adgang til sine programmer og dokumenter, uanset hvor i verden de befinder sig.

Meeting Room

Meeting Room giver dig brugervenlige løsninger til digitale mødelokaler med den bedste teknologi for lyd og billede. Udvidet automatisering gør, at dine brugere kan undgå problemer og irritation ved forretningskritiske møder.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne gode råd og hjælper dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed. Udfyld formularen på næste side, så vil en af vores eksperter kontakte dig. Du kan også ringe til os på 7013 7040.

Software
Motiver dine medarbejdere til at komme i gang med Microsoft Teams

Det er vigtigt med et godt og fleksibelt værktøj til samarbejdet. Her fortæller vi om Microsoft Teams, og hvad du kan gøre for, at du og din gruppe kan komme i gang og begynde at bruge Teams.

Arbejdsplads
Derfor bør du satse på leasing

At lease virksomhedens IT-produkter frigiver kapital, gør det nemt at budgettere, og desuden er det bæredygtigt. Men der er nogle ting, du bør tage med i dine overvejelser.

Arbejdsplads
Support, drift og sikkerhed – Cloud Client løser dine IT-udfordringer

Uden et velfungerende IT-system fungerer de fleste virksomheder i dag ikke. Med Dustins Cloud Client-service får du en velfungerende hardware- og software-løsning og hjælp fra førende eksperter. Vi tager os af din IT, så du slipper for besværet.

Vær først med det nyeste