Sikkerhed på alle områder
Beskyt det vigtige med sikre enheder

Sikkerhedsløsninger som gør det mobile arbejde nemmere

Hvordan opnår du grundlæggende beskyttelse, som sikrer virksomhedens IT-miljø og tager hensyn til GDPR? Og hvordan slipper du for at vælge mellem sikkerhed og brugervenlighed, så dine medarbejdere kan arbejde effektivt og sikkert, hvor de vil?

Der har aldrig været flere sikkerhedsudfordringer end nu, mængden af cybertrusler øger hele tiden og mange virksomheder er udsatte for databrud og bedrageri uden at vide det. Integrerede og opkoblede systemer, som hele tiden forandres, er svære at have et overblik over. Samtidig betyder en alt for høj sikkerhed, at man risikerer at gå på kompromis med brugervenligheden.

Læs mere om vores forskellige tjenester og få svar på, hvordan vi kan hjælpe dig med et trygt IT-miljø og sikre enheder.

Har du brug for tips og råd fra en ekspert på området? Så kontakt os endelig.

68%

68 procent af alle virksomheder har været udsat for et cyberangreb, f.eks. afpresning, tyveri, økonomisk spionage og infiltration af kritisk infrastruktur og tjenester.

Kilde: EY Global Information Security Survey (Eksternt link)

woman using laptop at desk

Vidensbanken

Klienthåndtering er en vigtig del af IT-sikkerheden

Flere og flere opkoblede enheder, som bruges privat og på arbejde, tvinger virksomhederne til at modernisere klienthåndteringen. Ellers risikerer man, at IT-sikkerheden halter. Med vores tjeneste Modern Workplace får du en god balance mellem IT-afdelingens krav til sikker infrastruktur og brugernes krav til brugervenlighed.

Læs artiklen

Tjenester, der beskytter din IT

Network

En stabil og sikker netværksløsning med firewall, LAN og WiFi

Læs mere

Modern Workplace

Smart enhedshåndtering, Microsoft 365 og sikkerhed, som giver dig mulighed for at arbejde, hvor du vil

Læs mere

Vil du have en sikker og brugervenlig arbejdsplads?