Hej! Du bruger en gammel browser. Hvis du vil bruge alle funktionerne på vores websted, anbefaler vi, at du besøger os med en anden browser, f.eks. Google Chrome eller Microsoft Edge.

Betalingsmuligheder

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske ved girokort, kreditkort eller pr. faktura. Fakturering sker først efter særskilt kreditvurdering.

Information om kreditkort

Vi accepterer flg. kort:

  • VISA/Dankort
  • VISA
  • Mastercard

Dustin A/S anvender en betalingsgateway fra DIBS. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS og andre kortudstedere og kortindløsere.  Alle kortdata sendes krypteret, så dine oplysninger er sikrede.

Såfremt vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinjer. Betaler du med betalingskort, trækkes beløbet først på din konto, når varen er afsendt. Det debiterede beløb vil fremgå af din konto.

Information om faktura

Fakturaer skal betales således, at fakturabeløbet er tilgængeligt på Dustins bankkonto senest ti (10) dage fra fakturadatoen. Ved forsinket betaling forbeholder Dustins sig retten til at opkræve morarenter, samt betaling af omkostninger.

Dustin opkræver et faktureringsgebyr pr. faktura, såfremt kunden anmoder om papirfaktura.

Finansiering via Dustin partner

Bestilte varer leveres normalt når samtlige bestilte artikler er på lager og finansieringsaftalen er underskrevet af samtlige parter. Ønsker du finansiering af din ordre, bedes du kontakte os på [email protected].