Tid

Spor 1

Spor 2

09.00

Registrering og morgenmad

09.30 - 10.00

Producenter: Lenovo og IBM

Ny eller gammel server leverandør?

Hør Lenovos landechef Jørn Rønning og Per Overgaard fra IBM, fortælle om Lenovos strategi, og hvorfor Lenovo valgte at købe IBM’s x86 serverforretning.

Hvad vil man kunne forvente af det ”nye Lenovo”, og hvor skal Lenovos nye serverforretning hen?

Download præsentation her.

Producent: Microsoft

Office 365

Hør hvorfor og hvordan Office 365 kan gøre en forskel for din forretning. Hvilke overvejelser der er forbundet med at ”gå i skyen” og indsigt i de målbare fordele, din virksomhed kan opnå på produktivitet, samarbejde, sikkerhed og bundlinje.


Præsentation desværre ikke tilgængelig.

10.15 - 10.45

Producent: Dell

Flash

Dell har introduceret en række nyheder til den populære serie af Compellent storage løsninger. Dell præsenterer Compellent all-flash systemet som nu tilbyder lynhurtig SSD performance til samme pris/GB som disk-baseret storage.
Download præsentation her.

Producent: HP

Er flash storage fremtiden?

Den hellige gral på storagesystemer har længe været automatiseret migrering af data, mellem forskellige lag af diske, men det er nu gammelt nyt. HP har med seneste udgave af 3PAR begået en genistreg: Dedupliker dine data, inkl. produktionsdata, på et HP 3PAR All Flash Array, og opbevar derved alle dine data på SSD.

Læg ører til en teknisk præsentation af, hvordan HP 3PAR kan gøre forskel.

Download præsentation her.

11.15 - 11.45

Producent: HP

Mobility – nye devices, nye muligheder

Notebooks med Windows har i mange år været standarden for en mobil arbejdsplads. Andre og flere mobile løsninger er dukket op de seneste år, og det har gjort det svært at bevare overblikket over hvilke løsninger der passer bedst til behovet. Kom og hør HPs bud på de nye muligheder.

Download præsentation her.

Proucent: Lenovo

Touch – er vi klar?

Udviklingen indenfor touch går rigtig stærkt. Lenovo, værende markedsledende på traditionelle pc'er, giver her et bud på, hvilke tabletprodukter, der vinder i markedet og hvorfor.

Download præsentation her.

12.00 - 12.30

Producent: Microsoft

Azure

Alle taler om Azure i dag, men hvordan kan man egentligt håndtere det, når det bliver en del af virksomhedens infrastruktur? Kom og hør, hvor hurtigt du kan have en server klar til et nyt projekt og ekstra kapacitet i dit datacenter, hvis der pludselig melder sig et behov.

Download præsentation her.

Producent: Apple

Sikker og effektiv mobilitet

iOS har alt, som din virksomhed skal bruge til at løfte virksomhedens produktivitet, sikre virksomhedens data og bygge banebrydende interne apps.

Læs mere om Volume Purchase Program for Business her.

Læs mere om The Device Enrollment Program her.

12.30 - 13.00

Frokost og slut