INNOVATION.

INNOVATION.

Surface Pro 4 forvandles fra en tablet til en bærbar pc. Mere kraft og lettere end nogensinde.

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4

Mobil arbejdsstation

Mere kraft og lettere end nogensinde før ved 766 gram. Surface Pro 4 med 6. generations Intel® Core™ m3-, i5- og i7-processorer er ikke blot mere kraftfuld, den er også mere stille og køligere end nogensinde før.

Med kickstand med flere positioner og et forbedret Type Cover, forvandles den til en fuld funktionsdygtig bærbar pc, der kører skrivebordsprogrammer. Batteriet varer i op til 9 timer, så du kan arbejde uforstyrret. Dette er den mest alsidige og produktive enhed, du nogensinde kommer til at bruge.

Docking med alle de porte, du har brug for – passer også til Surface Pro 3.

Du kan hurtigt forvandle din Surface til en stationær PC. Med to HD-video-porte, én Gigabit Ethernet-port, fire højhastigheds USB 3.0-porte og én lydudgang, har du alle tilkoblinger du behøver i et elegant, kompakt design.

Sæt Surface Connect kablet i for at oplade enheden og få adgang til eksterne skærme, tastatur, mus etc. Find den perfekte betragtningsvinkel eller placér enheden for at drage fordel af pennens robuste egenskaber. 

Forbliv skarp

  • Surface Pro 4 har den kraft, du har brug for, til selv de mest krævende apps sammen med kreativ professionel software.

  • Skriv direkte på websiderne med Surface-pennen i den helt nye Microsoft Edge-browser og del nemt dine noter.

  • Surface Pro 4 har al den kraft, du har brug for, til selv de mest krævende apps sammen med kreativ professionel software.

Naturlig skriveoplevelse

Surface-pennen kombinerer 1024 niveauer af trykfølsomhed med lav forsinkelse, så du får fornemmelsen af en rigtig pen på papir.

Med Palm Block-teknologien kan du hvile din hånd på skærmen, så du kan skrive naturligt som var det på et stykke papir.

Forbedret tastatur

Vores næste generation af Type Cover giver den hidtil mest avancerede skriveoplevelse på Surface. 

Det føles og fungerer som et traditionelt laptop-tastatur med optimal afstand mellem tasterne, hvilket sikrer en hurtig og glidende skriveoplevelse, og det større pegefelt i glas giver en præcis styring. Kompatibel med Surface Pro 4 og Surface Pro 3.

Et smil og et klik

  • Log på med et smil. Med Windows Hello kan din Surface Pro 4 genkende dig. Du vil elske disse sikkerhedsfunktioner og bekvemmeligheden, der følger med.

  • Med et klik på Surface-pen, og en tom OneNote-side vises, så du kan tage hurtige notater.

Tilbehør

Bliv mere effektiv med tilbehør til Surface.

Mere af det viste tilbehør er kompatibelt med Surface Pro 3 – for dig, der ønsker at opgradere.