Vil du være en del af vores team?

Find dit nye job her

Ledige stillinger

Vil du være en del af vores team?

Find dit nye job her

Ledige stillinger

En arbejdsplads med fokus på trivsel

Vores virksomhed bygger på filosofien om, at fremgang/vækst opnås gennem teamwork. Det er medarbejderne, der gør Dustin til en succesfuld virksomhed, og vi leder hele tiden efter nye engagerede medarbejdere, der vil vokse med os, og som drives af at nå fælles mål i teamet. Hos os er hverdagen fyldt med fart og foranderlighed, og det kræver fleksibilitet og ansvarlighed. Vi er stolte af at kunne tilbyde et dynamisk arbejdsmiljø med mange udviklingsmuligheder.

Selvom Dustin er en af de førende it-leverandører i Norden, er det vigtigt at bevare begge ben på jorden. Vi har en flad organisationsstruktur, og der er ikke langt fra tanke til handling. Vi opererer i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Nederlandene, og har cirka 2300 medarbejdere, der arbejder med alt fra logistik til salg samt specialistområder inden for it-produkter og -tjenester. Uanset stilling, er Dustin et sted, hvor man trives, og vi synes, at det skal være sjovt og meningsfyldt at møde på arbejde.

Sammen er vi stærkere

Der er et udtryk, der siger ”culture eats strategy for breakfast”. Det betyder, at en smart strategi nemt kan kopieres, men en virksomhedskultur er unik og handler om, hvordan vi som medarbejdere agerer i forhold til hinanden og vores kunder – hver dag, hele året. For os i Dustin handler det om at vinde som et hold, at kunne stole på hinanden og ikke at gøre ting sværere end højst nødvendigt.

Én virksomhed – mange muligheder

Hos Dustin er der mange forskellige karriere- og udviklingsmuligheder. Selvom Dustin er en ung virksomhed, har vi mange medarbejdere, der har været her i lang tid, og dét, mener vi, er et tegn på en god arbejdskultur. Vi har engagerede medarbejdere med specialistkompetencer inden for salg, økonomi, it-produkter og -tjenester, kundekontakt, logistik, kommunikation og projektledelse, for bare at nævne nogle.

Mangfoldighed og ligestilling

Vi tror på ambitiøse mål og gode eksempler for at skabe forandring i praksis. Derfor har vi blandt andet indført et mål for kønsfordeling, som betyder, at vi stræber efter en 40-60 procent fordeling af kvinder og mænd i koncernen som helhed. For at øge ligestillingen blandt cheferne er vores mål at have mindst en kvindelig og en mandlig slutkandidat ved alle chefrekrutteringer.

Trin for trin mod bæredygtig it

Som en af de førende forhandlere af it-produkter og -tjenester til virksomheder, organisationer og forbrugere i Norden, har vi mulighed for at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling både økologisk, økonomisk og socialt. Trin for trin stræber vi efter at reducere vor egen, vore kunders samt vores leverandørers påvirkning på klima og mennesker. I efteråret 2014 fastsatte Dustins ledergruppe og bestyrelse fem fokusområder, som vi i de kommende år vil tage udgangspunkt i: ansvarlige indkøb og brug af ressourcer, reduceret klimapåvirkning, forretningsetik og anti-korruption samt ligestilling og mangfoldighed.

Et vigtigt mål for Dustin i forhold til at reducereklimapåvirkning, er at reducere vores CO2-udslip med 40 procent i 2020. Vi skal desuden øge levetiden, genvindingen og reparationsgraden på produkter samt andelen af genbrugte produkter, der udkommer på markedet.

Karriere hos Dustin

Hos Dustin samarbejder vi med vores medarbejdere om løbende at opsætte mål for, hvordan vi kan udvikle os sammen. Det betyder, at vores medarbejdere hele tiden udvikler sig i deres roller, og vi gør det samtidigt muligt at finde nye udfordringer i virksomheden. Det er vigtigt for os at opmuntre til interne omrokeringer, at vise tydelige karriereveje samt hjælpe vores medarbejdere med at finde den rolle, der passer bedst til ham eller hende. Vi satser derfor på en tydelig og åben dialog med nærmeste chef. Ikke alle ønsker at være chef, og det er også ok. Det vigtigste hos Dustin er, at alle medarbejdere bliver set og hørt samt bliver værdsat for sine kompetencer. Eller som én af vores medarbejdere udtrykker det; her er ”everybody somebody”

Tre medarbejdere om os

Claus Stokholm, Software Specialist

”Det helt unikke ved Dustin er, at vi er simply faster. Vi tænker hele tiden fremad og har fokus på de nyeste trends, produkter og måden vi interagerer med vores kunder på. Grunden til vores succes er vores omstillingsparathed og stærke samarbejde blandt kollegaer. Vi tager alle ansvar og yder en ekstraordinær indsats, så vi – og ikke mindst vores kunder - når i mål. Jeg synes, det er helt specielt at være en del af en performance kultur, hvor alle spiller en lige vigtig rolle. Vi erkender, vi har brug for hinanden og respekterer hinanden for den vi er.”

Ditte Weinreich Iversen, Team Lead, Marketing Project Managers and Campaigns

”Da jeg startede min karriere i Dustin for år tilbage havde jeg en klar målsætning om faglig og personlig udvikling – og både mine forventninger og forhåbninger er blevet indfriet. Det er udfordrende og ikke mindst lærerigt at være ansvarlig for forskellige nordiske projekter og dét at samarbejde med kollegaer fra hele norden, hvor kulturforskelle til tider kan være store trods den lille geografiske afstand. Jeg synes det er noget helt særligt at arbejde i Dustin, da udviklingsmulighederne er store. Dit engagement fører spændende muligheder med sig. Samtidigt er Dustin en fantastisk arbejdsplads med gode forhold og et stærkt kollegialt bånd, som virkelig styrker samarbejdet i hverdagen.”

Sonni Bering, Presale Representative

”Allerede efter kort tid i Dustin, følte jeg mig som en del af familien. Der er et helt unikt sammenhold i Dustin, hvor alle hjælper hinanden uanset hvor i organisationen, man sidder. Vi laver ofte sociale og sportslige aktiviteter sammen og det er en fantastisk mulighed for at lære mine kollegaer endnu bedre at kende. Jeg sætter en ære i at levere en god kundeservice og være en god kollega, for det er de nære relationer og dét at gøre en forskel for andre, som betyder meget for mig.”

Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 255.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2019/20 endte på ca. 13,2 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2300 medarbejdere, som er passionerede og tror på teknologi og de muligheder, det giver. Virksomheden har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Mere end 20 års erfaring med e-handel

I 1987 begyndte Dustin at sælge software og den første hjemmeside blev lanceret i 1995. Allerede dengang fremgik lagerstatus på hjemmesiden, og det var et succesfuldt koncept. Sortimentet blev i 1996 udvidet med computertilbehør, og i 2004 blev Dustin home lanceret med forbrugerelektronik til privatpersoner.