Opdag Dustins egne varemærker

Dustin har et af markedets bredeste udvalg af IT-produkter og tilhørende tjenester fra udvalgte leverandører. Vi har også et antal egne mærker, der supplerer og udvider sortimentet yderligere.

Formålet med Private Label er at tilbyde kvalitetsprodukter til overkommelige priser, virkelig gode produkter, der ikke koster en formue. Produkterne er desuden omhyggeligt testet og udvalgt af os.

Vi tager et stort ansvar for, hvordan Private Label-produkterne fremstilles og har langsigtede relationer med vores leverandører. Med fabriksbesøg og løbende fabriksinspektioner kan vi sammen med lokale repræsentanter sørge for, at vores standarder overholdes, og at mangler udbedres.

Factory audit by Dustin

Produktudvikling inden for vores egne mærker er højt prioriteret. Derfor sørger vi for at være på plads i fremstillingslandene for at finde nye, spændende og innovative produkter.

Du er velkommen til at udforske vores sortiment.

Overfør dine filer hurtigt og nemt med Tranzips smidige og prisbillige USB-nøgle. I sortimentet finder du kompakt- og standard USB-lagerenhed med stilrent design – perfekte til at have med i computertasken eller på rejsen. Funktioner som drag and drop direkte til enheden og et holdbart design i børstet stål gør, at du får en bedre brugeroplevelse.

Se samtlige produkter

I Cirafons sortiment finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for mobil- og computertilbehør, som f.eks. skærmbeskyttelse, privatfilter, opladere, computertasker og powerbanks. Størstedelen har kort leveringstid, så bestil nu. Der er noget for enhver.

Se samtlige produkter

Alledra tilbyder energismart og prisbillig LED-belysning med varierende effekt og sokkel. Samtlige produkter i Alledras sortiment har energiklasse A+ og en brændetid på mindst 30.000 timer.

Se samtlige produkter

Prokord har et bredt udvalg af installationsprodukter, så du kan arbejde så effektivt som muligt. I sortimentet finder du, ud over alle kabler, også adaptere, skriveborde, dockingstationer og vægbeslag. Med Prokords produkter kan du være sikker på, at alt fungerer.

Se samtlige produkter

Voxicon er et nyt alternativ for dig, som vil have høj værdi for pengene. I sortimentet indgår en række produkter, så du kan kommunikere effektivt, som f.eks. højtalere og høretelefoner. Altid på lager og nøje udvalgt af os.

Se samtlige produkter

I Kivocases sortiment finder du stilrene computertasker, rygsække og omslag udformet til dig, der er på farten. Sortimentet er omhyggeligt udvalgt og testet til at beskytte din computer mod stød og fald, og computertaskerne fås i forskellige størrelser med mange smarte rum til tilbehør.

Se samtlige produkter

Gilford er en smart nyhed til dig, som vil have meget værdi for pengene. I sortimentet finder du f.eks. toner og blæk. Produkterne er omhyggeligt testet og udvalgt af os.

Se samtlige produkter