Et patchpanel, også kendt som et patchfelt, bruges til at organisere og administrere netværksforbindelser i en netværksinfrastruktur. Panelet er udstyret med porte, hvor netværkskabler kan tilsluttes. Se udvalget af patchpaneler hos Dustin.

Hvorfor et patchpanel?

Patchpaneler bruges som et centralt forbindelsespunkt for alle netværkskabler i en virksomhed eller et netværksrum. Ved at tilslutte kablerne til patchpanelet i stedet for direkte til netværksenheden, kan du lettere ændre netværkskonfigurationer. Patchpaneler forbedrer ikke kun netværkets ydeevne, men skaber også et struktureret kabelsystem, der giver større effektivitet og pålidelighed i netværksinfrastrukturen. På den måde optimerer du netværksadministrationen.

Fordi hver port på patchpanelet er mærket og svarer til en bestemt forbindelse i netværket, er alle netværkskabler organiseret på en struktureret og overskuelig måde. Det hjælper også, når du udfører kvalitetstjek. Eventuelle problemer med kablingen opdages og afhjælpes hurtigt. Med et patchpanel kan du også nemt tilføje en ny netværksenhed og flytte eksisterende enheder. Det sikrer en nem udvidelse af netværket.

Filter