Dustins egne varemærker.

Dustins egne varemærker.

Dustin har et af markedets bredeste udvalg af IT-produkter og tilhørende tjenester fra udvalgte leverandører. Vi har også flere egne varemærker, som supplerer og udvider sortimentet yderligere.

Vores fokus er at tilbyde prisvenlige kvalitetsprodukter med hurtig og pålidelig levering. Vi er stolte over at kunne tilbyde rigtig gode produkter, der ikke koster en formue. Produkterne er omhyggeligt testet og udvalgt af os.

Vi tager et stort ansvar for, hvordan Private Labels produkter produceres og har langsigtede relationer med vores leverandører. Ved at besøge fabrikkerne og løbende udføre fabriksinspektioner kan vi sammen med lokale ombud sørge for, at vores standarder overholdes og få rettet op på mangler og problemer. Produktudvikling til vores egne varemærker prioriteres højt. Derfor sørger vi for at være til stede i produktionslandene for at finde nye, spændende og innovative produkter.

Du er velkommen til at udforske vores sortiment.

Overfør dine filer hurtigt og nemt med Tranzips smidige og prisbillige USB-nøgle. I sortimentet finder du kompakt- og standard USB-lagerenhed med stilrent design – perfekte til at have med i computertasken eller på rejsen. Funktioner som drag and drop direkte til enheden og et holdbart design i børstet stål gør, at du får en bedre brugeroplevelse.

Se samtlige produkter

I Cirafons sortiment finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for mobil- og computertilbehør, som f.eks. skærmbeskyttelse, privatfilter, opladere, computertasker og powerbanks. Størstedelen har kort leveringstid, så bestil nu. Der er noget for enhver.

Se samtlige produkter

Alledra tilbyder energismart og prisbillig LED-belysning med varierende effekt og sokkel. Samtlige produkter i Alledras sortiment har energiklasse A+ og en brændetid på mindst 30.000 timer.

Se samtlige produkter
 

I Kivocases sortiment finder du stilrene computertasker, rygsække og omslag udformet til dig, der er på farten. Sortimentet er omhyggeligt udvalgt og testet til at beskytte din computer mod stød og fald, og computertaskerne fås i forskellige størrelser med mange smarte rum til tilbehør.

Se samtlige produkter

Prokord har et bredt udvalg af installationsprodukter, så du kan arbejde så effektivt som muligt. I sortimentet finder du, ud over alle kabler, også adaptere, skriveborde, dockingstationer og vægbeslag. Med Prokords produkter kan du være sikker på, at alt fungerer.

Se samtlige produkter

Voxicon er et nyt alternativ for dig, som vil have høj værdi for pengene. I sortimentet indgår en række produkter, så du kan kommunikere effektivt, som f.eks. højtalere og høretelefoner. Altid på lager og nøje udvalgt af os.

Se samtlige produkter

Gilford er en smart nyhed til dig, som vil have meget værdi for pengene. I sortimentet finder du f.eks. toner og blæk. Produkterne er omhyggeligt testet og udvalgt af os.

Se samtlige produkter