Hjertet i dit opkoblede hjem

Det første, der slår dig, når du står med en Samsung Galaxy Tab S4 i hænderne, er det elegante design i glas og metal, den superskarpe skærm, som når næsten helt ud til tablettens kant, og den fantastiske billedgengivelse.

Men den er tiltænkt en meget større rolle, end man umiddelbart kan se. Din Galaxy Tab S4 bliver et omdrejningspunkt i hjemmet for alle familiens medlemmer. Den skræddersyede holder* gør den til en fast del af hjemmet. Altid opladet, altid lige ved hånden. Funktionen Daily Board forvandler skærmen til en digital opslagstavle med familiens fotoalbum, vejret samt tid og sted. Du bestemmer selv, hvornår Daily Board skal være tændt og slukket.

Samtidig kan den fungere som personlig tablet for hvert familiemedlem. Der kan nemlig oprettes op til 8 forskellige brugerkonti på den nye Galaxy Tab S4. Hver bruger har fuld kontrol over sine konti på de sociale medier og streamingtjenester, for der er kun adgang til dem via ens egen brugerprofil. Det er utrolig praktisk at slippe for at logge af og på alle mulige tjenester, hver gang en anden i familien skal bruge tabletten – det er nok at skifte profil. Børnene kan få deres egne brugerprofiler, og med Kids Mode får de adgang til masser af sjovt og udviklende indhold, samtidig med at du har styr på, hvordan de bruger tabletten. Iris- og ansigtsgenkendelse gør det nemt for alle at logge ind på deres egen profil.

Men det er selvfølgelig også tilladt, at flere bruger den i fællesskab til f.eks. at se en film sammen! Den skarpe Super AMOLED-skærm på 10,5 tommer har et højde/bredde-forhold, der er tættere på det format, film vises i, så der sker mindre beskæring end på mere kvadratiske skærme. Den nye Galaxy Tab S4 har desuden fire kraftige, indbyggede højttalere, der leverer en fremragende surroundlyd. Så det er bare at sætte jer til rette i sofaen og finde noget at se sammen!

I kan også tegne. S-Pen (medfølger) giver nye, kreative muligheder for at illustrere dine tanker og idéer direkte på skærmen, og du vil hurtigt opdage de mange muligheder, der findes ud over at tegne og skrive noter. Med S-Pen får du også adgang til effektive funktioner til bl.a. oversættelse og udklip. S-Pen giver din tablet en ekstra dimension.

Når børnene er lagt i seng, har du en kraftig og kreativ arbejdsstation, som du kan bruge til at få noget arbejde fra hånden eller udføre hverdagsopgaver på. Og hvis du tilslutter et tastatur,** bliver din Samsung Galaxy Tab S4 til et smart alternativ til computeren.

Den nye Galaxy Tab S4 er fuld af muligheder, og ikke kun for at lege, spille og blive underholdt, men også for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken ydeevne eller kvalitet. Den vil blive en uundværlig del af dit opkoblede hjem.

* Medfølger ved køb af Galaxy Tab S4 frem til 30.09.2018. Udnyt tilbuddet på samsung.dk/tablets/offer.
** Tastatur til Galaxy Tab S4 købes separat.

4 209,- 125 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
Samsung Galaxy Tab S4 4G 10.5" 64GB Grå
Hjertet i dit opkoblede hjem
 • Diagonal størrelse 10.5 "
 • Opløsning 2560 x 1600
 • Installeret størrelse 64 GB
 • Farve Grå
Udsolgt
3 999,- 119 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
Samsung Galaxy Tab S4 4G 10.5" 64GB Sort
Hjertet i dit opkoblede hjem
 • Diagonal størrelse 10.5 "
 • Opløsning 2560 x 1600
 • Installeret størrelse 64 GB
 • Farve Sort
Udsolgt

Hvorfor købe Galaxy Tab S4?

 • Med Galaxy Tab S4 stående i den skræddersyede holder* er den digitale opslagstavle Daily Board altid tændt og tilgængelig. Den giver dig nem adgang til familiens fotoalbum, vejret samt tid og sted.
 • 8 forskellige brugerprofiler, så alle familiemedlemmer har fuld kontrol over deres eget indhold og deres tjenester og apps. Det er utrolig praktisk at slippe for at logge af og på alle mulige tjenester, hver gang en anden i familien skal bruge tabletten. Til børnene er der Kids Mode med sjovt og sikkert indhold. Oplåsningen foregår nemt med kode eller iris- eller ansigtsgenkendelse.
 • Samsung Galaxy Tab S4 har et smagfuldt design helt i glas og metal med en skærm, der når næsten helt ud til kanten.
 • Den skarpe Super AMOLED-skærm i 16:10-format er perfekt til filmoplevelser. Og de 4 højttalere, der er optimeret af AKG og leverer Dolby Atmos-surroundlyd, gør bare film og serier endnu bedre.
 • Med S-Pen (medfølger) får I masser af kreative muligheder for at tegne og skrive noter, men også smarte og effektive genveje. Og hvis du tilslutter et tastatur**, har du et smart alternativ til computeren.
 • Galaxy Tab S4 er udstyret med hurtigopladning, som reducerer opladningstiden, så I har mere tid til faktisk at bruge tabletten.
 • Det er nemt at forbinde tabletten til et Samsung-TV*** ved hjælp af Smartview, så I kan spejle tablettens skærm og bruge den som fjernbetjening.
 • * Medfølger ved køb af Galaxy Tab S4 frem til 30.09.2018. Udnyt tilbuddet på samsung.dk/tablets/offer
  ** Tastatur til Galaxy Tab S4 købes separat.
  *** Oplysninger om kompatible enheder findes under det pågældende produkts specifikationer på samsung.dk.

Større effektivitet og kreativitet

 • Understøtter flere brugere – 8 forskellige brugerprofiler, så flere medarbejdere kan bevare kontrollen over deres eget indhold og deres tjenester og konti. Det gør det f.eks. nemt og praktisk for skifteholdsarbejdere at deles om en tablet uden at skulle logge af og på alle mulige tjenester og konti hver gang. Oplåsningen foregår nemt med kode eller iris- eller ansigtsgenkendelse.
 • Beskyttelse i verdensklasse baseret på hardvare- og softwarebaseret sikkerhed via Samsung Knox suppleret med biometrisk autentificering.*
 • Med S-Pen får I masser af kreative muligheder for at tegne og skrive noter, men også smarte og effektive genveje. Og hvis I tilslutter et tastatur**, har I et smart alternativ til en computer.
 • Understøtter Samsung DeX, som giver mulighed for at erstatte den traditionelle pc eller at præsentere indhold fra tabletten på en større ekstern skærm.***
 • Konstant opkobling i form af hurtig 4G-forbindelse.****
 • Galaxy Tab S4 er udstyret med hurtigopladning, som reducerer opladningstiden, så I har mere tid til faktisk at bruge tabletten.
 • Samsung Galaxy Tab S4 har et smagfuldt design helt i glas og metal med en skærm, der når næsten helt ud til kanten.
 • * Irisscanning og ansigtsgenkendelse.
  ** Tastatur til Galaxy Tab S4 købes separat.
  *** Forudsætter DeX Station eller USB Type-C-adapter, købes separat.
  **** Forudsætter Tab S4 10.5 4G.
Vær først med det nyeste