Nyhed

Do bigger things at work.

Galaxy Note8 har en infinity-skærm, der giver dig et bedre overblik. Du kan f.eks. have flere vinduer åbne samtidig, hvilket giver dig nye og bedre muligheder for at arbejde mere effektivt og rationelt på din mobil. Det gælder, uanset om du vil læse mails, tjekke lagersaldo eller opdatere CRM-systemet. Den intuitive grænseflade tager hele oplevelsen til et nyt niveau for såvel arbejdsdokumenter, produktfilm som onlinemøder. Galaxy Note8 fås i 2 forskellige farver.

Sådan gør du:

 1. Åbn Samsung members-appen, og log ind med din Samsung Account.
 2. Klik på tilbuddet.
 3. Udfyld dine personlige oplysninger samt IMEI-nummer, som du finder under ”Indstillinger” på telefonen eller på emballagen.
 4. Du vil modtage en bekræftelse via Samsung members-appen, hvorefter din DeX station vil blive sendt til den adresse, du har angivet.
 5. Tilbuddet skal udnyttes i Samsung members-appen i perioden fra 15. september til 30. september 2017. (Tilbuddet kan kun anvendes én gang pr. kunde og gælder, så længe lager haves).

*Skærm, tastatur og mus medfølger ikke.
*Gælder ved forudbestilling af Galaxy Note8 i Danmark, Sverige, Norge og Finland (Nordic Approved). Tilbuddet gælder fra 23. august kl. 17.00 til 14. september 2017 kl. 23.59. DeX Station leveres separat og ikke i forbindelse med leveringen af telefonen (registrering og verificering af køb før levering af DeX Station foretages i Samsung Members-appen). DeX Station fungerer kun sammen med Samsung Galaxy S8, S8+ og Note8. Skærm, tastatur og mus købes separat. Skærmen skal mindst understøtte Full HD-opløsning og have en HDMI-port. HDMI-kabel medfølger ikke.

Samsung Galaxy Note8
5 199,- 154 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
Samsung Galaxy Note8 64GB Dual-SIM Midnat sort
Do bigger things
 • Diagonal størrelse 6.3 tomme
 • Intern hukommelseskapacitet 64 GB
 • Installeret størrelse 6 GB
 • Display opløsning 2960 x 1440 pixels
Udsolgt
5 499,- 163 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
Samsung Galaxy Note8 64GB Dual-SIM Guldahorn
Do bigger things
 • Diagonal størrelse 6.3 tomme
 • Intern hukommelseskapacitet 64 GB
 • Installeret størrelse 6 GB
 • Display opløsning 2960 x 1440 pixels
Udsolgt
Samsung Dex

Do bigger things at work

Galaxy Note8 har en infinity-skærm, der giver dig et bedre overblik. Du kan f.eks. have flere vinduer åbne samtidig, hvilket giver dig nye og bedre muligheder for at arbejde mere effektivt og rationelt på din mobil. Det gælder, uanset om du vil læse mails, tjekke lagersaldo eller opdatere CRM-systemet. Den intuitive grænseflade tager hele oplevelsen til et nyt niveau for såvel arbejdsdokumenter, produktfilm som onlinemøder. Galaxy Note8 fås i 2 forskellige farver.

Smidigere arbejdsrutiner med DeX*.

Forvandl din Galaxy Note8 til en arbejdsstation ved at koble DeX til en ekstern skærm. Du får en computerlignende oplevelse med mus og tastatur. Anvend DeX til at svare på mails og arbejde med dine dokumenter i forskellige vinduer på samme måde som på en computer.

Samsung Knox – Sikkerhed på flere niveauer

Samsung Knox er en platform til mobile løsninger til virksomheder i alle størrelser. Den giver forretningsfordele ved at kombinere brugervenlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhed på flere niveauer – fra hardware til software. Samsung Knox gør det enklere at håndtere enheder, holde mobildata sikre og lade dine medarbejdere arbejde frit. Kombinationen af irisscanner og Samsung Knox gør desuden, at personlige data og virksomhedsdata kan adskilles fra hinanden og beskyttes. Som identificering er irisscanning op til 200 gange mere sikkert end fingeraftrykslæsning.

Støv- og vandbestandig

Vand og støv skal ikke sætte grænser for, hvordan du bruger din mobil på arbejdet. Uanset om du er ude i regnen eller har et arbejde, der involverer vand, skal du kunne bruge din mobil, præcis som du har lyst til. Galaxy Note8 er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Imponer dine kunder.

Virtual reality (VR) anvendes nu inden for mange forskellige brancher og forretningsområder med stor succes. Giv dine kunder en omsluttende oplevelse ved at vise dit tilbud ved hjælp af VR-headsettet Gear VR **, som passer til Galaxy Note8. Optag arrangementer og produktpræsentationer med kameraet Gear 360***, og livestream direkte til kunder, kolleger og leverandører ude i landet. Den høje opløsning giver en god kvalitet, og WiFi-understøttelsen gør det nemt at optage og distribuere.

**Gear VR med styreenhed er kompatibel med Galaxy Note8, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge og S6 edge+. Understøtter i øjeblikket dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk, tysk, fransk, spansk og koreansk. Anbefalet aldersgrænse 13 år. Leveringstiden kan variere afhængig af efterspørgslen.
***Gear 360(2017) kompatibel med Galaxy Note8, Galaxy S8, Galaxy S8+, A5 (2017), A7 (2017), Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 Edge, iPhone 6S, 7 og 7S. Livestreaming fungerer kun på Android Nougat.

MicroSD-kortplads

MicroSD-kortpladsen gør det muligt at udvide hukommelsen med op til 256 GB ud over de 64 GB, som findes i den indbyggede hukommelse (hukommelseskort købes separat).

Dual Sim

Galaxy Note8 har plads til to SIM-kort. Det er smart, hvis du vil adskille arbejds- og privatsamtaler.

Service og support

Service og support for tryghed og stabilitet. Med Samsungs Enterprise Device Program (EDP) får du blandt andet løbende sikkerhedsopdateringer og de seneste programopdateringer til Samsung Knox. Som virksomhedskunde har du adgang til en dedikeret support.

Samsung Galaxy S8 S8+

Generøs garanti

Galaxy Note8 leveres med to års garanti med mulighed for at tilkøbe Extended Warranty, der giver et tredje år. Du kan få de fuldstændige oplysninger om garantivilkår på www.samsung.com/se/support/warranty eller ved at kontakte din forhandler.

MDM-understøttelse med smidig integrering

Galaxy Note8 understøttes af en lang række MDM-leverandører og integreres uden problemer i den eksisterende infrastruktur, så du hurtigt og nemt kan holde styr på dine øvrige jobenheder.

S Pen

Pennen giver dig hurtighed og fantastiske muligheder for at udtrykke dig. Gør hurtige notater uden at åbne skærmen. Markér på billeder, indkreds på kort, understreg tekst. Eller hvorfor ikke skabe dine egne emojis? S Pen er trykfølsom og har funktioner, der lader din kreativitet nå nye højder.

Vær først med det nyeste