Fokus

Tag noter direkte på skærmen.

Effektivisér mødet med en interaktiv skærm.

Kontakt os

Præsenter, tag notater og distribuer direkte via skærmen

Sig farvel til tørre whiteboardpenne og gamle notesblokke. Med en interaktiv skærm kan du nemt præsentere, tage notater direkte på skærmen med fingrene og derefter distribuere til øvrige deltagere i mødet.

John Lindén er chef inden for skærme hos Samsung. Han mener, at en af de vigtigste funktioner ved interaktive skærme er, at de er nemme at bruge for alle i virksomheden uanset forkundskaber.

  Det skal være nemt at lave interaktive præsentationer, ellers risikerer man, at udstyret ikke bliver brugt. Vi har derfor inkluderet brugervenlig skrivebordssoftware i vores AIO-touchskærme. Du tilslutter bare skærmen og kan straks bruge den.

Hvad er fordelene ved en interaktiv skærm sammenlignet med en almindelig whiteboard-tavle i mødelokalet? Ifølge John Lindén er det primært muligheden for nemt at lave notater direkte i præsentationen og derefter distribuere til resten af deltagerne. Du sparer desuden plads, da du får en skærm og en whiteboard-tavle i én enhed.

– Det er en nem, sjov og interaktiv måde at præsentere materialet på. Du kan lave notater, markere eller skrive direkte på skærmen med fingrene eller en pen. Funktionen at markere i f.eks. en Power Point-præsentation er allerede indbygget i de nyere versioner af Office-pakken, så du skal bare tilslutte en touchskærm, fortæller John Lindén.

Satser du på Samsungs AIO-skærm, får du touchfunktion og en indbygget medieafspiller, så du altid har en digital skrivetavle, også uden at tilslutte computeren. Enten tænder du bare skærmen og begynder at skrive med fingrene eller en pen, ligesom på en whiteboard-tavle, eller du kan tilslutte USB-lagring eller din pc via HDMI-udgangen. Fordelen ved at tilslutte f.eks. en pc-tablet med touchfunktion er, at du kan bruge apps på skrivebordet via touchskærmen og slipper for afbrydelser i præsentationen. Inden du slukker, bliver du spurgt, om du vil gemme notaterne, og de gemmes direkte i præsentationen.

– Et almindeligt scenarie er, at deltagerne er nødt til at fotografere tavlen med sine mobiltelefoner for at gemme notaterne. Det betyder, ud over mangel på sikkerhed, hvis det er følsom information, at det er svært at gemme og distribuere præsentationen på en effektiv måde. Med vores interaktive skærme kan du skrive direkte i Power Point-præsentationen, hvilket sparer meget tid, siger han.

Samsungs AIO-skærme fås fra 65’’ og opad. Hvis du vil have en mindre skærm med samme funktionalitet, kan du tilføje et såkaldt Touch overlay. Det er en form for beskyttelsesglas med ramme, der monteres direkte på Samsung-skærmen.

– Touch overlay er kompatibelt med de fleste modeller fra Samsungs D-serie, der er blevet fremstillet i løbet af de sidste to-tre år. Det er en smart måde at få touchfunktion på din eksisterende skærm i mødelokalet. Hvis du ikke har plads til de større AIO-skærme, kan det monteres på skærme med størrelsen 32-55’’.

John Lindén
Chef inden for skærme hos Samsung

Se hele udbuddet fra Samsung her »

43 339,- 1 285 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
Samsung DM82E-BR
Brug touch til at skabe et interaktivt samarbejde
Udsolgt
31 999,- 949 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
Samsung DM75E-BR
Alt-i-én-løsning for et fleksibelt arbejdsflow
Udsolgt
22 499,- 667 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
Samsung DM65E-BR
Brug touch til at skabe et interaktivt samarbejde
Udsolgt
Vær først med det nyeste