Mobil, produktiv og sikker.

DELL XPS 13

Verdens mindste bærbare 13’’-computer. Med innovative materialer og superlang batteritid. CES anerkendte XPS 13 som Innovation Awards Honoree i kategorien for hardware og komponenter. Få glæde af en skærm, der virker uendelig med en kun 4 mm InfinityEdge-kant.

HP EliteBook x360 1030 G2

Med 360 graders alsidighed, omfattende sikkerhed og op til 16 timer og 30 minutters batterilevetid. Den tynde og lette HP EliteBook x360 1030 den perfekte pc til mobile medarbejdere. Uanset hvor du skal hen, kan du sætte en ny standard for arbejde og underholdning.

ThinkPad X1 Yoga

Fleksibiliteten fra en Yoga, effektiviteten fra en X1

Med hængslet, der kan drejes 360 grader, kan du bruge ThinkPad X1 Yoga, som det passer dig. Den fænomenale HDR-skærm (tilvalg) leverer en 100 % farveskala, der giver farvemættede og virkelighedstro billeder. Den integrerede ThinkPad Pen Pro er perfekt til dine kreative øjeblikke. Med FIDO-godkendelse er sikkerheden så god, at du i stedet kan holde fokus på dit arbejde.

ThinkPad X1 Carbon

ThinkPad X1 Carbon er en fantastisk kombination af elegant design, smart funktionalitet og legendarisk holdbarhed, og er noget enestående inden for mobil produktivitet. Med globale LTE-A-tilslutninger som tilvalg og op til 15 timers batteritid med RapidCharge-teknologi kan du koncentrere dig om dit arbejde, uanset hvor du er på vej hen. Den vejer desuden mindre end 1,1 kg.

HP EliteBook x360 1020

Ultratynd og ultralys. HP EliteBook x360 1020 er inspireret af livet på farten. Med lang batteritid, HP Fast Charge og brancheledende ultralys skærm med 700 nit er du på forkant.

Så nemt er det at arbejde sikkert uden for kontoret

Martin Thorning Hansen, chef for Microsofts Windows-afdeling i Danmark, kommer med tips til, hvordan du nemt kan arbejde sikkert og effektivt, hvor og når du vil, med Windows 10 Pro og supplerende premium-computere.

I dag bliver det mere og mere vigtigt for små og mellemstore virksomheder at tilbyde medarbejderne mulighed for at arbejde hjemmefra, mellem møder eller på farten. Samtidigt er alarmniveauet for cyberangreb meget højt.

- For at kunne føle dig tryg, uanset hvor og hvordan du arbejder, kræves en krypteret opkobling, indbyggede sikkerhedsprogrammer og sikker login. Ud over sikkerhedsaspektet er vi også nødt til at være ligeså produktive som på kontoret. Computeren skal være tynd og nem at have med, men også tilstrækkeligt stærk til at klare performance-krævende programmer. Dette er nogle af de behov, som vi præsenterer en nem løsning på, fortæller Martin Thorning Hansen.

Sig god dag til et nyt niveau af sikkerhed

Alle virksomheder, uanset størrelse, håndterer følsomme data. Windows 10 Pro tilbyder samme sikkerhed for små og mellemstore virksomheder, som det gør for de helt store organisationer. Du får adgang til en række indbyggede sikkerhedsfunktioner, så du ikke skal bekymre dig for, at følsomme data ender i de forkerte hænder. I Pro-pakken indgår Windows Hello, som tilbyder tre identifikationsmåder: iris-scanner og fingeraftryk (hvis hardware understøtter dette), eller PIN-kode. Det gør, at ingen uautoriseret får adgang til din information eller kan logge på.

- En smart funktion er Windows Defender, et indbygget antivirusprogram, så du ikke længere skal bruge tredjepartsapps til antivirus. En anden funktionalitet er Bitlocker, som gør din harddisk umulig at åbne, hvis den bliver stjålet eller forsvinder, siger Martin Thorning Hansen.

Produktivitet på farten

I følge Martin Thorning Hansen er et andet vigtigt aspekt for at kunne arbejde mobilt, at du og dine medarbejdere kan passe jeres daglige opgaver uden begrænsninger. Derfor er samtlige af Microsofts anbefalede premium-produkter tynde og lette med lang batteritid.

- Vi har også set, at det er vigtigt for produktiviteten med en touchskærm og pen, da det gør, at vi arbejder på en mere effektiv og ubegrænset måde, fortsætter han.

Arbejd lettere

Martin fremhæver primært fem premium-produkter til mobilt arbejde: Dell XPS 13, HP EliteBook x360 1020 samt 1030, ThinkPad X1 Carbon og ThinkPad X1 Yoga. Samtlige produkter er ultratynde og bygget til at klare hårde sikkerheds- og mobilitetskrav.

- Dell XPS har f.eks. indbygget IR-kamera og passer perfekt til Windows Hello. Det er også en af verdens mindste bærbare 13’’-computere med innovative materialer og superlang batteritid. HP EliteBook passer fint til dem, der vil være produktive med touchskærm og interaktiv pen. Lenovos X1 Yoga er supertynd og nem at tage med på rejsen. Den kan drejes 360 grader, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet, når du f.eks. arbejder i toget, siger Martin Thorning Hansen.

Vær først med det nyeste