Mobil, produktiv og sikker.

DELL XPS 13

Verdens mindste bærbare 13’’-computer. Med innovative materialer og superlang batteritid. CES anerkendte XPS 13 som Innovation Awards Honoree i kategorien for hardware og komponenter. Få glæde af en skærm, der virker uendelig med en kun 4 mm InfinityEdge-kant.

HP EliteBook x360 1030 G2

Med 360 graders alsidighed, omfattende sikkerhed og op til 16 timer og 30 minutters batterilevetid. Den tynde og lette HP EliteBook x360 1030 den perfekte pc til mobile medarbejdere. Uanset hvor du skal hen, kan du sætte en ny standard for arbejde og underholdning.

ThinkPad X1 Yoga

Fleksibiliteten fra en Yoga, effektiviteten fra en X1

Med hængslet, der kan drejes 360 grader, kan du bruge ThinkPad X1 Yoga, som det passer dig. Den fænomenale HDR-skærm (tilvalg) leverer en 100 % farveskala, der giver farvemættede og virkelighedstro billeder. Den integrerede ThinkPad Pen Pro er perfekt til dine kreative øjeblikke. Med FIDO-godkendelse er sikkerheden så god, at du i stedet kan holde fokus på dit arbejde.

ThinkPad X1 Carbon

ThinkPad X1 Carbon er en fantastisk kombination af elegant design, smart funktionalitet og legendarisk holdbarhed, og er noget enestående inden for mobil produktivitet. Med globale LTE-A-tilslutninger som tilvalg og op til 15 timers batteritid med RapidCharge-teknologi kan du koncentrere dig om dit arbejde, uanset hvor du er på vej hen. Den vejer desuden mindre end 1,1 kg.

HP EliteBook x360 1020

Ultratynd og ultralys. HP EliteBook x360 1020 er inspireret af livet på farten. Med lang batteritid, HP Fast Charge og brancheledende ultralys skærm med 700 nit er du på forkant.