Windows Pro - Make Your Business Play

Windows Pro - Make Your Business Play

Lenovo Yoga 910

Yoga 910 er en elegant og stærk bærbar computer, så du kan arbejde eller spille med stil. Med et unibody-design i metal og en ultratynd kant fanger den øjet. Den hurtige IPS-skærm og omsluttende lyd vil inspirere din fantasi. Yoga 910 er mere end bare en bærbar. Den forstår den måde, du arbejder på og skaber opmærksomhed alle steder.

HP Elite X2 1012

Oplev skønhed og ydeevne, som overstiger dine forventninger, med HP Elite x2 1012. En gennemtestet 2-i-1-løsning med præcist udformede tastaturer og en tynd, let strømforsyning - designet til at møde virksomhedens standarder.

Dell Latitude 7275

Latitude 12 7000-serien er vores tyndeste og letteste 12,5" 2-i-1 i virksomhedsklassen – udviklet til at ledsage dig overalt. Med et innovativt magnetisk stik til hurtig tilslutning med én hånd tager det kun et par sekunder at skifte til tablettilstand.

Lenovo Yoga X1 Tablet

Denne unikke tablet tilbyder meget mere end mobil forretning. Den omfatter et modulært design, der giver dig mulighed for at lave din tablet om til en bærbar computer, en projektor og endda et 3D-kamera. Tastaturet er desuden aftageligt, hvilket betyder, at du kan tilpasse din X1 Tablet med et udvalg af farver, og det omfatter desuden den legendariske TrackPoint og touchpad, der fjerner behovet for en mus.

HP Spectre

Den elegante og præcisionsfremstillede HP Spectre Pro x360 tilbyder en række fordele, såsom et fleksibelt hængsel, der tillader 360-graders bevægelse, og fire betjeningstilstande. Hold dig kørende takket være den lange batteritid og 6. generationens Intel® Core™ i5/i7-processorer og vPro™ som tilvalg.

Asus Zenbook 3

At sige, at Zenbook 3 er en ny generation af Zenbook ville være en underdrivelse. Den nye Zenbook 3 er standarden for den næste æra af mobile computere. Hver komponent og hver elegant detalje er blevet bearbejdet for at gøre ZenBook 3 den mest sofistikerede ZenBook. Den er lettere, tyndere, stærkere, kraftfuld og fantastisk smuk.

Windows 10 Pro betyder forretning

Den mest omfattende sikkerhed med de bedste administrationsværktøjer i sin kategori og øget produktivitet, så din virksomhed altid er på rette vej.

Den mest omfattende sikkerhed til din virksomhed

Windows 10 Pro-enheder er de mest sikre Windows-enheder, der nogensinde er konstrueret, og de giver en lagdelt beskyttelse af dine forretningsoplysninger, dine kundedata, dine medarbejderes onlineidentiteter og i sidste ende også dit omdømme.

Den bedste administration i sin kategori, som vokser med din virksomhed

Windows 10 Pro gør det nemmere end nogensinde at administrere et ofte komplekst it-miljø, herunder dine enheder, brugeridentiteter, programmer og politikker. På den måde kan du trygt fokusere på at gøre det, du er bedst til – at drive din forretning.

Få mere fra hånden med de mest produktive værktøjer.

Med Windows 10 Pro får din produktivitet et boost: du kan arbejde hurtigere, nemt fokusere på den foreliggende opgave og få adgang til det, du har brug for, når du har brug for det, uanset hvor du er. Samtidig kan du arbejde på den måde, der fungerer bedst for dig.