Windows Pro - Make Your Business Play

Windows Pro - Make Your Business Play

Lenovo X1 Tablet

Denne unikke tablet tilbyder meget mere end mobil forretning. Den omfatter et modulært design, der giver dig mulighed for at lave din tablet om til en bærbar computer, en projektor og endda et 3D-kamera. Tastaturet er desuden aftageligt, hvilket betyder, at du kan tilpasse din X1 Tablet med et udvalg af farver, og det omfatter desuden den legendariske TrackPoint og touchpad, der fjerner behovet for en mus.

HP Elitebook x360

Vær klar til alle situationer og arbejdsstile med 360-graders fleksibilitet. Fem tilstandsmuligheder giver moderne alsidighed, og samarbejdet og produktiviteten får nyt liv. Skift til vinklet tilstand og del præsentationer eller videoer. Placér skærmen længst fremme – perfekt når du streamer indhold og video. Læg enheden helt plan for samarbejde og konferencer med exceptionel lyd og to mikrofoner. Forvandl din bærbare arbejdscomputer til en ultratynd og let tablet for at være opkoblet på rejsen. Fuld fart hele dagen med alt, der hører til i en fuldt udstyret bærbar computer.

Lenovo Yoga 370

Med det lette design kan du tage ThinkPad Yoga 370 med dig alle steder. Og med 360-graders hængslet kan du nemt bruge denne 2-i-1 som skiftevis bærbar pc eller tablet.. Uanset om du bruger dage på kontoret, timer på vejen eller flyver ofte, så er Yoga 370 der for dig. Den er testet til at opfylde strenge militære krav og mere end 200 kvalitetskontroller, så den robuste computer kan modstå alle de små udfordringer, din hverdag giver den.

HP Elitebook 840

Du kan styrke din virksomhed med en ultratynd bærbar computer i erhvervsklassen, som giver brugerne alle muligheder for at yde deres bedste. Funktioner i erhvervsklasse, omfattende sikkerhedsforanstaltninger og forbedrede samarbejdsværktøjer gør det nemt at udføre selv de mest krævende opgaver.

Windows 10 Pro betyder forretning

Den mest omfattende sikkerhed med de bedste administrationsværktøjer i sin kategori og øget produktivitet, så din virksomhed altid er på rette vej.

Den mest omfattende sikkerhed til din virksomhed

Windows 10 Pro-enheder er de mest sikre Windows-enheder, der nogensinde er konstrueret, og de giver en lagdelt beskyttelse af dine forretningsoplysninger, dine kundedata, dine medarbejderes onlineidentiteter og i sidste ende også dit omdømme.

Den bedste administration i sin kategori, som vokser med din virksomhed

Windows 10 Pro gør det nemmere end nogensinde at administrere et ofte komplekst it-miljø, herunder dine enheder, brugeridentiteter, programmer og politikker. På den måde kan du trygt fokusere på at gøre det, du er bedst til – at drive din forretning.

Få mere fra hånden med de mest produktive værktøjer.

Med Windows 10 Pro får din produktivitet et boost: du kan arbejde hurtigere, nemt fokusere på den foreliggende opgave og få adgang til det, du har brug for, når du har brug for det, uanset hvor du er. Samtidig kan du arbejde på den måde, der fungerer bedst for dig.