Fokus

Her har vi samlet alle Fokusartikler fra Microsoft.

article cover photo

Arbejdsplads

Arbejd og samarbejd mere effektivt i Teams

Der er sket et skred i vores måde at arbejde, samarbejde og kommunikere med hinanden på. At Microsoft Teams er Microsofts hurtigst voksende virksomhedsapplikation nogensinde, er om noget et bevis på, at markedet har længtes efter nye innovative redskaber, som kan tage vores samarbejde til nye højder.

4 november 2019

Tidligere Fokusartikler

article cover photo

Arbejdsplads

Klar til det nye arbejdsliv

I et arbejdsliv, der er kendetegnet af fleksibilitet og mobilitet, har vi brug for nye værktøjer til arbejde og samarbejde. Microsoft Office 365 er bygget fra bunden med fokus på det nye arbejdsliv.

10 december 2018

Fokus

Udnyt det skjulte potentiale i Office 365

Har du hørt om Sway, Delve og Office 365 Group? Der findes mange indbyggede funktioner i Office 365, som du som virksomhed kan anvende for at øge produktiviteten. Vi bad Aaren Ekelund, divisionschef for Office 365 i Danmark, om at udvælge guldkornene for 2016.

Fokus

Opdater dit mødelokale med Skype for Business

I dag behøver du ikke længere at bruge en formue på god lyd- og billedkvalitet i mødelokalet. Vi har talt med Claus Stokholm, Solutions Sales Specialist hos Dustin, om, hvordan du kan spare tid og penge ved hjælp af Microsofts Skype for Business.

Fokus

Kompromisløs mobilitet med nye Surface Pro

Hvis du er på jagt efter stor kraft i et tyndt format, er der en spændende nyhed, du kan se frem til her til foråret. Det nyeste medlem i Surface-familien tilbyder ultramobilitet på brugernes betingelser.

Fokus

Ønsker du ekstra meget kraft i et tyndt format?

Så er der nu en spændende nyhed, der gør arbejdsstarten endnu mere produktiv. Det seneste medlem i Surface-familien tilbyder ultramobilitet på brugerens betingelser.

Fokus

Nye Microsoft 365 – en intelligent totalløsning

De rette digitale hjælpemidler er en forudsætning for, at vi skal kunne arbejde effektivt på det moderne kontor. Microsoft 365 samler kraftfulde værktøjer for produktivitet, samarbejde og sikkerhed til både små og store virksomheder.

Vær først med det nyeste