ThinkCentre M920 Tiny er kun 18 cm på længste led og kan monteres og skjules bag på en Tiny-in-One-skærm. Du sparer plads på skrivebordet. Trods det kompakte format har pc'en rigeligt med kræfter til selv krævende opgaver.

ThinkCentre M920 Tiny er den mest solgte desktop-pc fra Lenovo. Den er populær på kontorer, hospitaler og alle andre steder, hvor man vil spare plads men ikke gå på kompromis med ydelse og funktioner. Trods små ydre mål har M920 Tiny flotte specifikationer – du kan få den med op til 8. generations Intel® Core™ i7 vPro™-processor.

Med M920 Tiny får du masser af plads på skrivebordet og dermed højere komfort i arbejdsdagen. Den er i det hele taget som skabt til miljøer, hvor der er kritisk mangel på plads. Kabinettet er kun 18 cm på længste led, men det særlig fikse er, at computeren kan placeres inde i skærmkabinettet på bagsiden af skærmen Tiny-in-One. Du har altså ikke nogen pc stående på gulv eller skrivebord. Du skubber den blot ind i holderen bag på skærmen, og skal computeren kobles på en skærm et andet sted, tager du den med dig og klikker den ind på den nye arbejdsplads. Så er du i gang igen, ganske simpelt.

Høj hygiejne

ThinkCentre M920 Tiny er ikke nogen sart sag. Computeren er solidt bygget - efter amerikanske militærstandarder . og den kan tåle at køre døgnet rundt. I miljøer med høje krav til hygiejne er M920 Tiny og Tiny-in-One et godt valg. Kombinationen er nem at rengøre. Skærmen rengøres med en klud, noget vand og en smule isopropylalkohol. Og du kan købe et specialdesignet støvfilter til computeren for at holde luften ren. Filtret kan i øvrigt nemt rengøres under vandhanen.

En yderligere fordel for hygiejnen er de få kabler. Computer og skærm sidder jo tæt sammen. Du kan faktisk komme ned på et enkelt kabel, hvis du vælger at udstyre computeren med et trådløst netværkskort. Skærmen, der fås med og uden touch, kan vendes 90 grader. Og den har indbygget mikrofon og et kamera til møder.

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du tilkøbe en Kensington-lås, så ingen løber med computeren. Og du kan montere et privacy filter på skærmen, så indholdet ikke uden videre kan aflures.

Denne ThinkCentre M920 Tiny fylder nærmest ingenting i forhold til en traditionel stationær computer. Den er tilmed lettere at opsætte – ikke noget med monteringsbøjler under skrivebordet her. Ønsker man at tage skridtet fuldt ud, leverer Lenovo en ThinkCentre Tiny-in- One-skærm, der har indbygget slot til montering af eksempelvis M920, på den måde kan man med et stå med en fuldstændig alt i en-computerløsning.

Det er desuden ret imponerende, hvor mange tilslutningsmuligheder den lille computer byder på. Der er flere USB 3.1-porte af generation 2, som med en teoretisk overførselshastighed på 10 Gbit/s er dobbelt så hurtige som tilsvarende generation 1.

Vores testeksemplar er udstyret med en sekskernet Intel Core i7-8700T-processor på 2,4 GHz samt 8 GB ram.

Den testede konfiguration mangler ikke kræfter, hvilket blandt andet ses af den aritmetiske test i SiSoftware Sandra, hvor scoren ender på 192,78 GOPS, hvilket signalerer, at der er masser af regnekraft til stede.

Ydelse4,5 stjerner
Støj4,5 stjerner
Features4,5 stjerner
Energiforbrug5 stjerner
Pris4 stjerner
Samlet4,5 stjerner

Alt om Data siger:

“Lenovo ThinkCentre M920 kan erstatte en fuldvoksen pc, både hvad ydelse og features angår, så længe grafikydelsen ikke er i centrum. Let at placere, administrere og med indbygget sikkerhed. En løsning der vil passe mange.”