Lenovo ThinkShield

Vidste du, at 67 % af alle virksomheder i dag ikke opdager ikke-sikret brug af mobile enheder? ThinkShield er Lenovos portefølje af sikker hardware, software og tjenester, der giver omfattende og fuldt dækkende beskyttelse med tilpasningsmuligheder.

Lenovos ThinkPad-enheder er beskyttet af ThinkShield i hele deres levetid

IT-sikkerhed er vigtigere end nogensinde. Der dukker hele tiden nye trusler op. Når et sted er sikret, dukker hackere bare op et andet sted. Computere er sårbare hele vejen fra produktion til bortskaffelse. Lenovo har samlet og styrket hele sit sortiment med omfattende sikkerhedsløsninger i sit stærke koncept: ThinkShield. Sikkerhedskonceptet betyder, at din computer er beskyttet i hele sin levetid. Det beskytter din identitet og integritet, når du er online og allerede inden din computer forlader fabrikken.

Undgå onlinetrusler

Hackere og IT-kriminelle er glade, når du er online, men med ThinkShield kan du håndtere truslerne på nettet.

Det er nemmere at hacke din computer, end du tror. Kan du stole på, at Wi-Fi-forbindelsen på din lokale café ikke er en bagdør for IT-kriminelle? Og kan sikkerhedsløsningen på din arbejdsplads opdage alle mistænkelige aktiviteter på alle hjemmesider? Svaret er selvfølgelig nej, og det er derfor, du har brug for Lenovo ThinkShield, som er integreret i alle Lenovos ThinkPad-enheder.

Lenovo sikrer din ThinkPad allerede i produktionen

Er din computer sikker, når du starter den første gang? Lenovo har høje sikkerhedsstandarder allerede under produktionen.

It-kriminelle finder hele tiden nye veje. Du kan faktisk ikke vide, om din computer er sikker, når du åbner den første gang. Har uvedkommende haft adgang til den under produktionen? Denne bekymring undgår du med Lenovo ThinkPads, som leveres med sikkerhedskonceptet ThinkShield, som ikke kun gælder, når maskinen bruges, men også når den produceres.

Ifølge Flemming Märtens er hensigten at sikre fra vugge til grav. Det gør Lenovo på flere måder.

Med Lenovo ThinkShield undgår du, at din identitet bliver stjålet

Hvordan sikrer man, at den rigtige bruger logger på en computer i en organisation, så hverken brugeren eller organisationen løber en risiko? Svaret et Lenovo ThinkShield.

Hvert andet sekund stjæles en persons identitet et eller andet sted på kloden. Identitetstyveri er en stærkt voksende trussel mod enkeltpersoners og organisationers sikkerhed – og i dag årsag til de fleste brud på datasikkerhed. Så hvad kan man gøre for at holde sig et skridt foran nettets kriminelle kræfter?

Ifølge Flemming Märtens tager du et stort skridt mod at beskytte din identitet med sikkerhedskonceptet ThinkShield.

”ThinkShield er en integreret del af Lenovos ThinkPad computere. Og her bliver din identitet beskyttet på flere effektive måder,” siger Flemming Märtens, som især peger på effekten af Multifactor Identification og Intel Authenticate-teknologien.

Beskyt dine data effektivt

Er du bange for at uvedkommende skal få fingre i forretningskritiske data? Så skal du have en ThinkPad, som er beskyttet af ThinkShield.

Filer og dokumenter på din computer er i større fare end nogensinde. Og det er ikke kun internettets skyld. Hvis du arbejder på din pc et offentligt sted – for eksempel på en café eller i et tog – kan nysgerrige kigge dig over skulderen, eller cyberkriminelle kan fiske informationerne op af din pc’s harddisk, når den skal videresælges eller skrottes. Men med en ThinkPad er dine data bekyttet af ThinkShield på en række effektive måder.