Lenovo recommends Windows 11 Pro for business

Gå efter det nye

Det eneste, der er konstant, er forandring – udvikling og trivsel med Lenovo. Virksomheder over hele verden står over for nye udfordringer – mere end nogensinde før. Men de bør ikke blive en flaskehals for din forretning. Med de rigtige teknologiløsninger kan de fleste små og mellemstore virksomheder finde en måde at blive mere produktive på i et hybridt arbejdsmiljø, samtidig med at sikkerheden opretholdes, og de fortsat transformerer organisationen digitalt.

Her kan du se, hvordan Lenovo kan hjælpe din virksomhed på tre grundlæggende måder

Muliggøre en fleksibel arbejdsstyrke

I dag arbejder dine teams hvor som helst. Lenovo kan skabe trivsel for dine medarbejdere ved at hjælpe dem med at forblive produktive og samarbejdsorienterede og ved at sørge for deres digitale sikkerhed.

En hurtigere vej til en moderne arbejdsplads

Uanset om du vil skalere dit tilbud i markedet eller bevare overblikket over IT-funktionen, uanset hvor du er, ved hjælp af Windows 10 Pro, så har Lenovo integrerede løsninger, der skaber mulighed for moderne IT.

Sikring af forretningskontinuitet

Hold forretningen kørende, uanset hvor dine teams arbejder. Lenovo har de enheder og løsninger, der skal til for drastisk at reducere risikoen og nedetiden.

Udfordringer ved hybridarbejde og hvordan man løser dem

Udfordringerne under pandemien var mangeartede - lige fra håndtering af datasikkerhed til at hjælpe medarbejderne med at oprette og optimere deres hjemmekontor. Udfordringerne krævede, at vi reagerede beslutsomt og effektivt. Læs mere om, hvordan 4.000 IT-chefer har håndteret tre af de mest fremtrædende udfordringer under pandemien, og brug tjeklisten til at videreudvikle din egen strategi for hybridt arbejde.

Teknisk support 24/7

Er det vigtigt for dig at føle dig tryg ved, at du hurtigt kan få hjælp og support, hvis der sker noget? Så er denne tjeneste optimal for dig. Lenovo Premier Support er ligesom en intern IT-afdeling, der hjælper med hardware- og softwarerelaterede spørgsmål samt tilbehør. En omfattende tjenesteportefølje, der understøtter dine IT-produkter gennem hele livscyklussen.

Læs mere

ThinkShield – En sikker computer i enhver situation

Det er vist gået op for alle, at IT-sikkerhed er vigtig. Der dukker hele tiden trusler op. Når et sted er sikret, slår hackerne til et andet sted. Computerne er blevet sårbare hele vejen fra fremstilling til bortskaffelse. ThinkShield er Lenovos portefølje af sikker hardware, software og tjenester, der giver omfattende og fuldt dækkende beskyttelse med tilpasningsmuligheder.


Læs mere

Få klimakompensering allerede ved købet

Med Lenovos klimaprogram, CO2 Offset Service, kan du kompensere for CO2-emissioner i forbindelse med, at du køber nyt udstyr.


Formålet med programmet er at hjælpe dig som kunde med nemt at tage ansvar uden at skulle bruge så meget tid på det.

Læs mere