Jabra

Hos Jabra afspejler designet funktionen. Ved at forstå dine behov, uanset om det gælder den bedste lyd til opkald og musik, videokonference eller forbedrede funktioner til koncentration og samarbejde, har vi fokus på, hvad du ønsker, og hvordan du ønsker at anvende det. Vores enheder er den perfekte løsning til kontoret, transport, fitnesscenteret eller udendørs brug. Uanset hvad du har brug for og hvornår, har vi produkter i verdensklasse, som lever op til dine krav.

Jabra Engage

Designet til at øge kundetilfredsheden

Engage-serien er udviklet til personer, der både taler med og lytter til kunder det meste af arbejdsdagen. Alle produkter i Engage-serien er optimeret til at skabe kundetilfredshed med krystalklare opkald, selv i støjende miljøer. For at reducere afbrydelser og øge fokus, har alle Engage-seriens produkter funktioner som integreret busylight for at sikre, at fokus bliver på den igangværende samtale. Ergonomisk letvægtsdesign gør, at headsettet er komfortabelt til brug hele dagen. For at levere det højeste niveau af kundetilfredshed, giver Jabra Engage-serien frihed til at tage samtaler med kunder fra flere enheder, hvilket brugerens arbejdsstil stiller krav til.

Jabra Evolve2

Bedre koncentration, større produktivitet

Jabra Evolve-serien er en række af professionelle headset, der har bedst-i-klassen støjdæmpning for at forbedre koncentration og produktivitet i det åbne kontorlandskab.

  • Højttalere i verdensklasse, der leverer fantastisk lyd til opkald og musik
  • Funktioner til opkaldskontrol, der gør dem meget brugervenlige
  • Kompatibel med alle førende UC-platforme

Jabra Speak

Udviklet til at gøre konferenceopkaldet enkelt og samarbejdet nemt

Har du brug for en speakerphone med krystalklar lyd til dine møder? Den funktionsrige Jabra Speak-serie gør konferenceopkald nemme med intuitive brugerflader, flere tilslutningsmuligheder som Bluetooth® og enestående lydkvalitet.

Uanset om du skal bruge en stationær speakerphone til dit mødelokale eller en bærbar enhed, der er perfekt til at tage med på forretningsrejser, så har Jabra Speak-serien en speakerphone, der passer til dit behov.

Hør og bliv hørt, når det virkelig gælder

Fuld dupleks lyd giver dig mulighed for at tale og blive hørt samtidig. Færre afbrydelser, bedre samtaler og et mere effektivt samarbejde med andre.

Til Jabra SPEAK 750 UC

Certificeret til Microsoft Teams

Hurtigt forbindelse til dit team. Jabra Speak 750 er certificeret til Microsoft Teams og har en Microsoft Teams knap, for hurtig forbindelse til dine kolleger.

Til Jabra SPEAK 750 MS

Jabra PanaCast 

Video conferencing. Reinvented.

I takt med at verden bevæger sig i retning af en fremtid med mere hybride arbejdsformer, er videomøder vigtigere end nogensinde før. Jabra PanaCast-serien er udviklet til at levere intelligente videomøder i høj kvalitet til enhver situation. Der findes en PanaCast-videomødeløsning til ethvert behov lige fra mødelokalet til hjemmekontoret og alt derimellem. Med krystalklar 4K-video og intelligensdrevne funktioner på tværs af hele sortimentet er PanaCast-serien udviklet til nutidens hybride arbejde. Det er videomøder, men ikke som du kender det.