Jabra

Hos Jabra afspejler designet funktionen. Ved at forstå dine behov, uanset om det gælder den bedste lyd til opkald og musik, videokonference eller forbedrede funktioner til koncentration og samarbejde, har vi fokus på, hvad du ønsker, og hvordan du ønsker at anvende det. Vores enheder er den perfekte løsning til kontoret, transport, fitnesscenteret eller udendørs brug. Uanset hvad du har brug for og hvornår, har vi produkter i verdensklasse, som lever op til dine krav.

Jabra Engage

Designet til at øge kundetilfredsheden

Engage-serien er udviklet til personer, der både taler med og lytter til kunder det meste af arbejdsdagen. Alle produkter i Engage-serien er optimeret til at skabe kundetilfredshed med krystalklare opkald, selv i støjende miljøer. For at reducere afbrydelser og øge fokus, har alle Engage-seriens produkter funktioner som integreret busylight for at sikre, at fokus bliver på den igangværende samtale. Ergonomisk letvægtsdesign gør, at headsettet er komfortabelt til brug hele dagen. For at levere det højeste niveau af kundetilfredshed, giver Jabra Engage-serien frihed til at tage samtaler med kunder fra flere enheder, hvilket brugerens arbejdsstil stiller krav til.

Jabra Evolve

Designet til at være det bedste professionelle headset til at styrke produktiviteten i det åbne kontormiljø

Evolve headset er designet til at øge koncentrationen i det åbne kontormiljø. Bedst-i-klassen støjreduktion til at styrke produktiviteten og højttalere i verdensklasse til at levere fantastisk lyd til opkald og musik. Flere komfortable bærestile og funktioner til opkaldsstyring gør headsettene meget nemme at anvende. Alle Evolve headset er certificeret til Skype for Business og Cisco. Derudover er de kompatible med UC platforme. Evolve-serien er designet til at passe alle behov for de medarbejder, der sidder med mange forskellige opgaver eller projekter og øger UC brugertilpasningen samt investeringen.

Jabra Speak

Udviklet til at gøre konferenceopkaldet enkelt og samarbejdet nemt

Har du brug for en speakerphone med krystalklar lyd til dine møder? Den funktionsrige Jabra Speak-serie gør konferenceopkald nemme med intuitive brugerflader, flere tilslutningsmuligheder som Bluetooth® og enestående lydkvalitet.

Uanset om du skal bruge en stationær speakerphone til dit mødelokale eller en bærbar enhed, der er perfekt til at tage med på forretningsrejser, så har Jabra Speak-serien en speakerphone, der passer til dit behov.

Jabra PanaCast - Nyhed!

Designet til at være verdens første intelligente 180° panoramiske-4K plug-and-play videoløsning

Jabra PanaCast er designet til at bringe et naturligt, inkluderende menneskeligt perspektiv til videokonferencer, hvilket bringer mødedeltagerne i og udenfor mødelokalet tættere sammen. Med tre 13-megapixel kameraer og patenteret video-stitching i realtid teknologi, giver Jabra PanaCast mødedeltagerne udenfor mødelokalet en unik 180° visning af huddle-rummet for et mere naturligt, menneskeligt perspektiv. Ingen skjulte deltagere, ingen blinde vinkler. Når vi ser hele rummet, ser vi hele billedet. Når vi ser hele billedet, hører vi hele historien.

Ønsker du den perfekte partner til Jabra PanaCast, anbefaler vi Jabra Speak 710 speakerphone med førsteklasses lyd til konferenceopkald og musik.