HP skoleløsninger

Uddannelse af høj kvalitet er en moderne uddannelse. Én, hvor elever og lærere kan skabe individualiserede læringsoplevelser, når som helst og hvor som helst, i eller uden for klasseværelset.

HP Education Editions

– Bygget til skoler. Designet til læring

HP har indsamlet feedback fra tusindvis af lærere, elever og skoleforvaltninger for at skabe Education Editions (EE). Hver HP Education Edition er designet og bygget til mobile, blandede læringsmiljøer for at muliggøre kreativitet, samarbejde og læring når som helst og hvor som helst.

For at opnå karakteren ”EE” skal enhederne opfylde strenge testkrav på fire hovedområder: Hærdet chassis, lang batteritid, premium 2x2 trådløs adgang og indlejrede værktøjer til undervisning og læring.

HP ProBook x360 11 G1 EE

HP ProBook x360 11 G1 Education Edition er kraftfuld, holdbar og fleksibel, så I kan opnå bedre læringsresultater, spare på underviserens tid og motivere elever og studerende som aldrig før. Den kan bruges som bærbar computer eller som tablet-pc, og med dens mange forskellige tilstande er den perfekt til både klasselokalet og til hjemmet.

Designet til at klare skoledagens strabadser. Gør livet nemt for it-afdelingen og underviserne med en særdeles mobil bærbar computer, som er designet til at være holdbar og til at bestå MIL-STD 810G1-test. Den har Corning® Gorilla® Glass 4, gummi i industriel kvalitet og et robust tastatur, som tåler mindre væskespild.

Udnyt mulighederne for "blandet læring". Med et 360-graders hængsel og to valgfri kameraer2, som tilpasses enhver aktivitet, kan du vende og folde sammen efter behov. I notebook-tilstand kan du oprette indhold, som du kan bruge til at samarbejde i stativtilstand, dele og præsentere i telttilstand eller til at læse, skrive og tegne videre på i tablettilstand.

Berøring eller tryk. Med den indbyggede berøringsteknologi og en Active Pen (tilbehør), der føles som at skrive med digitalt blæk på papir ¬ kan du skrive noter, tegne og løse matematiske ligninger direkte på skærmen.

Med 11 timers batterilevetid har du strøm nok til både skoledag og lektier.

HP ChromeBook 11 G5 EE

HP’s første Education Edition Chromebook

Robust og holdbar. Co-støbt gummikanter omkring skærm og tastatur for at beskytte denne Chromebook mod stød og hjælper enheden med at overleve fald fra et bord.

Forstærket 180 graders hængsel. Samarbejd let med 180-graders åbning med valgfrit IPS-panel for en bred betragtningsvinkel. Optimér Google Hangouts og videosamarbejde med støjreduktion for forbedret lydkvalitet.

Spildresistent tastatur. For at beskytte interne komponenter fra uheldigt væskespild.

Valgfri 3G/4G WWAN intnernetadgang. Eleverne arbejder med ro i sindet, da de ved at de forbliver opkoblet til indhold, klassekammerater og applikationer.

HP Chromebook x360 11 G1 EE

HP's første konvertible Chromebook™-pc til uddannelsessektoren.

Kan tilpasses til enhver læringsstil og giver eleverne mulighed for at indtaste, trykke, skrive, optage og tegne – det er alt sammen muligt takket være et fleksibelt 360-graders hængsel og to valgfri kameraer.

HP Chromebook x360 11 Education Edition der er bygget til elever og undervisere og designet med henblik på ægte digital læring og meningsfuldt samarbejde – og har administrations- og sikkerhedsfunktionerne samt brugervenligheden fra Chrome OS™.

HP Stream 11 Pro G4 EE

En holdbar, cloud-baseret ledsager til skolearbejdet

Du kan gøre dine elever engagerede og sørge for, at de holder forbindelsen til programmer, pensum, undervisere og hinanden, uanset hvor de arbejder bedst, med denne solide Windows-baserede HP Stream 11 Pro Education Edition. Den består MIL-STD 810G-testen4 og er klar til de daglige stød og slag med sine støbte gummikanter.

Fokusér på opgaven i klasselokalet og i skyen
Giver elever mulighed for at få adgang til opgaver og projekter online med Microsoft Office 3651 og OneDrive-lager og skifte nemt til lokale filer og Windows-programmer med et SSD-drev på op til 128 GB og en SD-kortlæser, som giver ekstra lagerplads.

HP ProBook x360 440 G1

Få den ydeevne, sikkerhed og holdbarhed, du skal bruge, takket være et alsidigt 360°-design.

HP School Pack 2.5

– Bedre læringsresultater med løsninger til det 21. århundrede

Mød og overstig de globale krav til undervisere med HP School Pack 2.5, en ud-af-boksen løsning af digitale værktøjer og indhold designet til samarbejde og standardiseret og personlig læring.

HP School Pack 2.5 er præinstalleret på Windows 10 Education enheder men kan ligeledes købes separat til ikke-education enheder.

HP Class Room Manager

Udnyt teknologi og omfavn fleksbilitet for at redefinere læring.

SPARKvue

Indarbejd ubesværet hands-on STEM læring.

HP Classroom Manager for Education

Effektiv administration af elevernes enheder.

HP Prime Graphing Calculator App

Fleksibel adgang overalt til en fuld udstyret lommeregner-app.

HP Adaptive Learning

Differentiér instruktion og personificér læring.

Corinth Classroom

Væk fysiklektioner til live med interaktiv 3D-grafik.

Curriculum Matrix

Transformér undervisningen med mesterlige kuratorressourcer.

Codecademy

Introducér kodning med engagerende brugervenlige lektioner.

Classlink

Single-sign-on til HP School Pack.

Oxford UP

Guldstandarden for ELL.

HP Classroom Manager for Education

– One-stop IT management for education

HP Classroom Manager giver skolens IT-administratorer nem adgang til cloud-baseret monitorerings-, management- og fejlfindingsværktøjer. Den intuitive brugergrænseflade, standardkonfigurationer, proaktive advarsler og indstillinger for sikkerhedspolitikker gør det nemt for selv den uerfarne IT-administrator at administrere og sikre deres miljø.

One-stop løsning

HP Classroom Manager indeholder et enkelt styrings-dashboard med advarsler og omfattende værktøjer, der hjælper skolens IT-administratorer med proaktivt at overvåge og løse enheds- og applikationsudfordringer på tværs af forskellige operativsystemer og enheder.

Det er en enkelt løsning, der styrer og sikrer de mest populære enheder og platforme man finder i skolemiljøet herunder Windows, iOS og Android. Fordi det er cloud-baseret kan du være oppe at køre på få minutter uden langvarig implementering. Med både standard- og brugertilpassede sikkerhedspolitikker er HP Classroom Manager designet til at arbejde for alle – ikke kun IT-professionelle.

Forøg elevers og læreres produktivitet

HP Classroom Manager øger elevernes og lærernes produktivitet ved at minimere IT-relateret nedetid. Dine eksisterende IT-ressourcer kan proaktivt fokusere på systemernes sundhed, identificere problemer før de opstår og mere effektivt supportere slutbrugerne fra stort set overalt. HP Classroom Manager indeholder standard konfigurationer og standard sikkerhedspolitikker, der gør det muligt for selv de mest uerfarne IT-administratorer at styre deres miljøer med lethed.

Opret et sikkert IT-miljø

HP Classroom Manager omfatter evnen til at finde og låse enheder på et kort samt slette data på en enhed, hvis den er blevet væk eller stjålet. IT-administratorer kan desuden nemt indstille og anvende sikkerhedspolitikker på tværs af grupperede enheder ved udnyttelse af standardindstillinger eller brugertilpassede indstillinger og politikker.

Derudover kan HP Classroom Manager overvåge og anvende firewall- og antivirus-politikker og udvide enhedens livscyklus ved at overvåge harddiskens sundhed, ledig harddiskplads og batterisundhed på Windows-enheder.

Reducerede IT-omkostninger

Du kan være oppe og køre med HP Classroom Manager inden for få minutter. Fordi det er cloud-baseret kan du få adgang til din enheds-management og supportværktøjer fra stort set hvor som helst med internetadgang, for at løse problemer i realtid, hvilket bidrager til at forbedre IT-effektiviteten og produktiviteten for lærere og elever.

HP Classroom Manager hjælper IT-administratorer med at være mere effektive og tilbyder forudsigelige omkostninger for support af enheder og brugere. Ved at tillade selvsupport for brugerne for mindre problemer ug udføre centrale IT-ledelsesfunktioner på kortere tid, kan IT-ressourcerne fokusere på mere komplekse udfordringer.

Omkostninger i forbindelse med enheden og tab af data minimeres, og takket være forbedret enhedspålidelighed maksimeres lærernes og elevers produktivitet. Desuden hjælper HP Classroom Manager IT-afdelingen med at undgå yderligere omkostninger til licenser og forskellige managementløsninger, og giver ekstra funktionalitet via hyppige serviceopdateringer uden ekstra omkostninger.

HP PageWide

– Giver dig klassens laveste samlede ejeromkostninger

Når der er pres på omkostninger og effektiviteten i uddannelsessektoren, gør det ekstra godt at finde en uventet kilde til besparelser. Tænk, hvad disse besparelser kan betyde for dig og din uddannelsesinstitution. HP PageWide-serien er det ideelle valg for uddannelsesinstitutioner med sund fornuft og økonomisk sans.

Klassens bedste

HP PageWide-serien sikrer dig klassens laveste samlede ejeromkostninger. Du kan opnå en TCO der er 20 % lavere end laserprint uden at gå på kompromis med udskriftskvaliteten.

Kvalitet og omkostningsbevidste farver

Levende farver stimulerer fantasien. HP PageWide udskriver holdbare farveprint af høj kvalitet. HP Inc. genopfinder print og giver dig mulighed for at bruge farver med en mere attraktiv omkostningsmodel.

Bedre for miljøet

HP PageWide-teknologien giver dig 84 % lavere strømforbrug. Med den nye serie af printere kan du overordnet set reducere dit carbon footprint med op til 55 %.

Mærk hastigheden

Al den hastighed, du har brug for – og mere endnu. PageWide-teknologien spænder over hele sidebredden, og det gør udskrivningen hurtigere end nogensinde.

HP Direct Print

Direct Print kan du printe fra en mobil enhed med wifi-teknologi uden at gå via et trådløst netværk eller en router. Du forbinder din tablet, bærbare pc eller smartphone direkte med printeren og kan printe ud med det samme. Ideelt til print on-the-go.

HP ePrint

Når ePrint aktiveres, får printeren tildelt en mail adresse. Når du skal udsk rive, sender du blot en mail med dokumentet til printerens adresse, hvorefter det kan udskrives. Det kan f.eks. være Word-filer, PDF-dokumenter, PowerPoint og fotos mv.

Sikkerhed på alle niveauer

HP anerkender prioriteringen af sikkerhed i uddannelsesinstitutioner. HP PageWide har avancerede sikkerhedsværktøjer, der kan beskytte fortrolige data på alle niveauer.

Dokumentflow

HP PageWide kan hjælpe skoler og uddannelsesinstitutioner i deres digitaliseringsstrategi og dermed reducere omkostninger forbundet med print, håndtering og opbevaring af papir.

Mød de nye HP PageWide printere og MFP'er

HP PageWide Enterprise 500-serien MFP'er og printere

  • Ideel til 5-15 brugere, der printer 2.000 til 7.500 sider pr. måned

  • Klassens bedste printhastigheder – op til 75 sider i minuttet (ppm), GO-tilstand

  • Ekstra højtydende patroner: 20.000/16.000 sider (sort/farve) og højtydende patroner: 11.000/10.000 sider (sort/farve)

  • Flow MFP option (586z): Gemt tastatur, HP EveryPage, indlejret OCR, send til Microsoft® SharePoint®10 mm.

  • HP high-performance sikker harddisk (minimum 320 GB)

HP PageWide Pro 400-serien MFP og printer

  • Ideel til 3-10 brugere, der udskriver 750 til 4.500 sider pr. måned

  • Klassens bedste printhastigheder – op til 55 ppm, GO-tilstand

  • Højtydende patroner: 10.000/7.000 sider (sort/farve)

  • HP Color Access Control (477dw kun inden for 400-serien)

  • Mindre energiforbrug end nogen printer/MFP i sin klasse

Behandlingsskolerne: Fordele ved en ensartet printløsning