SKI 50.40-aftalen dækker et bredt sortiment af professionelle stationære og bærbare computere samt skærme og tilbehør

Aftalen er delt op i kategorierne Basis, Medium og Avanceret, som afspejler produkternes tekniske bestykning.

Kontakt en rådgiver

Basis

Til det simple behov
Tynd klient, Citrix reciever, samt visse skole behov. Ingen understøttelse af virtuelle møder, og svag afvikling af Windows 10.

Svag CPU

4GB RAM

120GB Disk

HD opløsning på skærm

Intet Webcam

Medium

Til normalt brug
Den typiske kraftige kontormaskine, til det administrative personales daglige brug med alle fagsystemer. Understøtter videomøder. Hurtig opstart og afvikling af Windows 10.

Kraftig CPU

8GB RAM

250GB Disk

FULL HD Opløsning på skærm

Webcam

Avanceret

Til de krævende brugere
Den kraftige workstation til mediearbejde, eksempelvis videoredigering, teknisk tegning og lignende. Understøtter videomøder. Maskinens ydeevne udnyttes ikke i Windows og normale offentlige fagsystemer.

Meget kraftig CPU

16GB RAM

512GB Disk

FULL HD opløsning på skærm

Webcam

ProBook 430/440/450/470-serien

Traditionel business notebooks med fuld USB-C dockingløsning, serien er tynd og let, og holder dig produktiv på kontoret og på farten. Du får et stilfuldt design med skarpe kanter og hårfine rundinger med INTEL® CORE™ i3-8130U processor eller i5-8250U, som gør at disse PC'er er skræddersyet til den moderne arbejdsstyrke. Vælg denne, hvis du foretrækker en 14” eller 15" notebook til en fantastisk pris.

Elitebook 830 G5

Opgradér og få vores unikke sikkerhedsfeatures pakket i lækkert og ultra tyndt design. HP EliteBook 840 G5 er smuk og designet til nutidens professionelle, og den har de mest avancerede HP sikkerheds- og samarbejdsværktøjer, så du kan være mere tryg og mere produktiv end nogensinde før, uanset om du arbejder på kontoret eller er på farten. EliteBook 830 G5 er udviklet til at blive godkendt i MIL-STD 810G-testprocedurerne.

Det blanke, maskinbearbejdede aluminumschassis og tastatur skaber et eksklusivt kvalitetslook. De avancerede sikkerhedsfunktioner giver dig mulighed for at browse sikkert, undgå visuelle hackere og overvåge og genoprette BIOS i hukommelsen automatisk.

Probook 640 og 650 G4

Med det helt nye moderne og slanke design på HP ProBook 650 G4 får du stabil performance, indbygget sikkerhed som HP Sure Start Gen 4 og mulighed for let administration. Du får den nyeste teknologi og mulighed for at fortsætte tilslutningen til ældre enheder og docks. Der er indbygget tilslutning som f.eks. VGA eller seriel port, ODD (mulighed på 15” modellen) og den klassiske HP Ultraslim dock for at kunne supportere eksisterende IT-infrastruktur og eliminere behovet for specielle adaptere og kabler.

Bygget på et sikkert fundament

Beskyt din PC mod de seneste malware trusler med selvhelbredende og administrerbare sikkerhedsløsninger fra HP.

  • Slut med tape - blokér linsen på dit kamera med det enkle og geniale HP Privacy Camera
  • Forsvar din PC mod ødelæggende firmware angreb med HP Sure Start Gen 4
  • Forstærk din virksomheds sikkerhed mht. brugeradgang med HP Multifactor Authenticate2
  • Browse og klik trygt på links med HP Sure Click

ProDesk 600 Small Form Factor og Mini Tower

Disse computere er designet til at klare almindelige kontoropgaver med god stabilitet. Modellerne har alle de mest almindelige tilslutninger og smarte og praktiske kabinetter.

EliteDesk 705 (Desktop mini og Small Form Factor)

HP EliteDesk er HP’s mest fleksible stationære computere. De er udstyret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, alle tilslutninger, du kan have brug for og fås i flere forskellige konfigurationer. Hvis du er på jagt efter en computer med lille formfaktor, bør du overveje denne modelserie.

HP EliteDesk 800

HP EliteDesk er HP’s mest fleksible stationære computere. De er udstyret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, alle tilslutninger, du kan have brug for og fås i flere forskellige konfigurationer. Hvis du er på jagt efter en computer med lille formfaktor, bør du overveje denne modelserie.

Z-serien er en serie af kraftfulde workstations til dig, der har brug for en computer ud over det sædvanlige. De er ekstremt stabile og giver dig masser af opgraderingsmuligheder, så du kan få det, du har brug for.

På aftalen er en Z2, som med HP-driftssikkerhed, grundige test og ISV-certificering er en prisvenlig løsning, som holder i lang tid.

Til alle HP Workstations leverer HP gratis software med:

  • Performance advisor som sikrer bedst mulig udnyttelse af maskinens ressourcer.
  • Remote Graphics Softwares som giver mulighed for fjernadgang og deling af skærmbillede mellem flere brugere.

Zbook 17

Til den krævende mobile bruger. Opnå ydeevnen i en desktop med friheden i en bærbar computer. Få ubønhørlig ydelse, når du redigerer flere streams med indhold, manipulerer data og udvikler i VR. Ekstrem ydeevne, der imødekommer ekstraordinære krav

HP ZBook 17 indeholder 50% flere kerner i forhold til forrige generation, har op til 10 TB opbevaringsplads, 64 GB hukommelse, NVIDIA® Quadro®-grafikkort P5200. Og med 20% bedre termik forbliver enheden afkølet og stille selv under intens belastning med flere programmer.

ZBook 17 kan tilpasses, så den imødekommer alle krav. Og når din teknologi skal udvikles, kan du opgradere opbevaringspladsen eller hukommelsen i løbet af få sekunder uden værktøj.

Alle HPs Elite-serier har følgende sikkerhedsfeatures

HP Sure Start

Giver hardwareforstærket, selvhelbredende beskyttelse, der automatisk gendanner din BIOS og anden kritisk firmware.

HP Sure Run

Holder dine kritiske systemprocesser i gang med selvhelbredende beskyttelse – selvom malware forsøger at lukke dem ned.

HP Sure Click

Beskytter din pc mod inficerede websteder, malware, ransomware og virus ved hjælp af hardwarebaseret sikkerhed til browsere.

HP Sure View

Beskytter øjeblikkeligt mod visuel hacking med et tryk på en knap på skærmen.

HP Sure Recover

Gendan dine pc'er til den seneste afbildning hurtigt og sikkert ved hjælp af en netværksforbindelse med HP Sure Recover.

HP Manageability Integration Kit

Hjælper med at gøre oprettelsen af afbildninger og administrationen af hardware, BIOS samt sikkerhedsfunktionerne hurtigere via Microsoft SCCM.

Der er et væld af HP tilbehør på aftalen, bl.a. docking stationer, mus/tastaturer, strømforsyninger og skærme.

HP EliteDisplays fåes fra 21,5” op til 27"

Disse skærme er til dig, der stiller lidt højere krav og vil have lidt mere end de mest basale funktioner. Stil og kvalitet går op i en højere enhed i denne moderne og professionelle skærm, som sikrer optimal visning, produktivitet og ergonomi. HP EliteDisplays har en meget smal kant på tre sider, så du kan stille flere skærme ved siden af hinanden, næsten uden at det kan ses og justere i 4 retninger, så du nemt kan indstille den komfortabelt til dagens arbejde.

Z displays fåes i 27” og 32"

HP Z-displays får man fantastiske og præcise farver i 4K-opløsning.

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.