Fokus

Her har vi samlet alle Fokusartikler fra HP.

Tidligere Fokusartikler

Fokus

Eksklusiv bærbar til lærerne på Randers Realskole

En investering i den professionelle bærbare computer HP Elite Dragonfly til lærerne på Randers Realskole har vist sig at være et vinderkoncept. Ikke mindst det seneste år, hvor pandemien har tvunget skolerne i Danmark til at gå over til fjernundervisning.

Fokus

Adgang er vigtigere end at eje

Nu går fokus fra at eje hardware og printere til at have adgang til print som tjeneste. Det stiller nye krav til HP, men giver også nye muligheder for både forretnings- og miljømæssige gevinster.

Fokus

Brugervenlighed, sikkerhed og bredde fra HP

Omkostningerne ved at printe i storformat er så lave, at det hurtigt kan betale sig at gøre det selv, også ved lavere volumener. HP har en stor produktbredde og lever op til dagens krav som sikkerhed, mobilitet og digitalisering.

Fokus

Universel docking er en vigtig brik

For at arbejde produktivt og ergonomisk skal man ofte bruge en større skærm, tastatur og mus. På dagens aktivitetsbaserede kontorer uden faste pladser skal man samtidigt kunne docke sin enhed, uanset hvor man vil sidde. Det bliver nu muligt med USB C-teknologien.

Fokus

HP leder efter alternativer til sortlistede kemikalier

Når HP arbejder med bæredygtighed, fokuserer de på alt fra de mindste dele i computeren til globale projekter, som gør teknologi tilgængelig for flere.

Fokus

Gør jer klar til det moderne kontorarbejde

Måden, vi arbejder på, skifter hurtigt. Det stiller nye krav til design, sikkerhed og løsninger til samarbejde. Hvis der ikke er styr på de ting, risikerer man at reducere effektiviteten, mangle informationssikkerhed og ikke være særlig attraktiv som arbejdsgiver.

Fokus

Workstation i miniformat frigør plads på skrivebordet

Da HP’s produktudviklere tog arbejdshandskerne på, var ambitionen at designe en workstation, der frigav plads på skrivebordet og havde kræfterne til at køre CAD-programmer. Resultatet blev en kompakt workstation, der understøtter seks fritstående skærme og passer til alt fra arkitektkontorer til finans- og forsikringsbranchen.

Fokus

Nye medlemmer i printfamilien

HP satser stort på print og lancerer 15 nye printere i starten af sommeren. Blandt de nye modeller finder vi blandt andet fire helt nye blækprintere i den energieffektive PageWide-serie.

Fokus

Aktivitetsbaseret er det nye sort

Hvad skal hver medarbejder bruge for at udføre så godt et arbejde som muligt? Og hvordan kan man øge produktiviteten? Vi har talt om mobilitet og nye arbejdsmåder med Göran Åsen, General Manager Personal Systems hos HP.