Nyhed

Som at arbejde med papir og blyant.

Nu lanceres Dell Canvas 27.

Nyhet

Innovation uden begrænsninger

Dette tager din arbejdsoverflade til et helt nyt niveau. Den revolutionerende overflade interagerer nemt med dit system, og det er ikke overraskende, at Dell Canvas fik en æresomtale på CES 2017 Innovation Awards.

QHD-touchskærmen på 27’’ placeres horisontalt på skrivebordet og kan parres med Windows 10-enheder, som bærbare computere, stationære computere eller All-in-one-computere, hvilket giver dig mulighed for at realisere dine idéer. Tilpasset software i den seneste Windows 10-opdatering forbedrer Canvas-enheden yderligere, så seriøse kreatører både kan se og udrette mere i den digitale verden.

11 495,- 356 krpr. måned Ekskl. moms
img
Dell Canvas 27 27" 2560 x 1440
Skab i takt med dine idéer
  • Diagonal størrelse 27 "
  • Medfødt opløsning 2560 x 1440
  • Vandret synsvinkel 178 grad(er)
'
'

Skab i takt med dine idéer

Håndfast samarbejde

Digitalt samarbejde har aldrig været nemmere på en skærm med 20 berøringspunkter

Udtryk med præcision

Lav dit eget design, sådan som du vil have det vha. en pen med intuitiv trykregistrering og præcise digitale aftryk. Den fæster magnetisk ril rammen, så den altid er lige ved hånden.

Som hvis det var pen og papir

QHD Adobe RGB LCD-panelet på 27’’ er monteret direkte på Corning® Gorilla® Glass med antirefleksbehandling, hvilket fjerner forsinkelsen mellem pen og skærm. Det er så tæt på at skitsere på papir, man kan komme.

Lav naturtro detaljer

Find den perfekte struktur med yderligere pentipper, som simulerer forskellige modstande. Et blækhorn holder dem på plads, når de ikke bruges..

Drevet af Windows 10 Creators Update

Ved at parre Dell Canvas med en computer, som kører den seneste version af Windows 10, kan du udnytte alle de kreative muligheder, som denne nye digitale arbejdsoverflade kan tilbyde

Flyt nemt mellem skærme

Naviger nemt over horisontale og vertikale skærme takket være den virtuelle styreplade.

Fang idéer digitalt

Fang idéer ligeså hurtigt og nemt, som de dukker op med Dell Canvas-pen og Windows Ink-arbejdsoverfladen..

Understøtter rat-enheder

Tiltalende og unikke brugergrænseflader for Windows, Windows-sot og software fra tredje part.

Office på Windows

Arbejd smartere med kraftfulde funktioner til den digital pen med dit abonnement i Office 365.

Tilpasset software

Dell Canvas har ny og tilpasset software, som er designet til at forbedre dit workflow. Lær dig hurtigt alle funktioner med Dell Canvas Connect, et program, der forenkler installationen, så du straks kan gå i gang med at skabe.

Øget tilgængelighed

Ordn dine programmer og indhold med Fences til Dell Canvas fra Stardock. Du får nemt adgang til kortkommandoer, filer og mapper i din arbejdsoverflade.

Smarte interaktioner

Dell Canvas-paletter viser almindelige Windows 10-genveje og lader dig lave dine egne, så du får adgang til dem med ét klik.

Smart brug af plads

Dell Canvas-layoutet placerer softwaren midt i arbejdsoverfladen, hvilket giver plads på hver side for flere programmer og mere indhold. Og den lader dig flytte projekter mellem horisontale og vertikale skærme.

Designet til at forbedre dit håndværk

Øjeblikkelig digital fremstilling

Den horisontale overflade fungerer som et supplement til en eksisterende vertikal skærm, hvilket giver en flerdimensionel arbejdsoverflade. Du kan også justere højdereguleringen i skitseringsindstilling, hvilket vinkler Canvas-enhedens arbejdsoverflade 10 grader, ligesom et traditionelt tegnebord. En Canvas-enhed med et stativ med op til 80 graders hældning som tilvalg.

Uhæmmet kunst

Tegn over hele QHD-overfladen på 27’’ uden at være bundet af rammer, takket være udvidede kanter på højre og venstre side af skærmen.

En robust og flot skærm

Oplev en hårdfør, robust arbejdsoverflade med antirefleksbehandlet Corning® Gorilla® Glass, som er utrolig tyndt og let at rengøre.

Kompatibel med alle Windows 10-enheder

Skab på din helt egen måde med Dell Canvas. Canvas-enheden parres med dit eksisterende udstyr via Windows 10, så du kan nyde friheden med en arbejdsoverflade, som er designet til at passe til dine behov.

  • 1 Mini-HDMI
  • 1 Mini-DisplayPort 1.2 eller USB Type-C (inkluderer DisplayPort over USB Type-C)
  • 1 USB Type-C (kun USB, ikke genopladelig)
  • 2 USB 3.0
  • 1 stik til høretelefoner