Bedre ydeevne og effektivitet med multicloud-storage

Multicloud og storage

Multicloud-arkitektur er de facto-standarden i dag, da virksomheder søger at styre workloads med en række offentlige og private cloud-ressourcer. Mens en multicloud-tilgang gør det muligt for IT-teams at vælge den ideelle cloud til hver arbejdsbelastning, skaber det også en stor kompleksitet til styring af multicloud-lagring.

For at forenkle storage i cloud-miljøer har virksomheder brug for løsninger, der kan fungere transparant på tværs af cloud-miljøer, hvilket giver ensartet infrastruktur og drift til mere effektiv storage management.

Dell Technologies leverer en brancheførende portefølje af storage-løsninger, der nemt kan integreres med cloud-infrastruktur. Det forbedrer ydeevnen (performance) og effektiviteten af multicloud-storage, samtidig med at den leverer en velkendt og enklere administrationsoplevelse.

Dustin leverer sammen med Dell Technologies, så du som kunde får den bedste løsning til din virksomhed.

Dell PowerStore

Altid opdateret. Altid på forkant.

Dykker man ned i Dell Technologies senest udviklede storage-system fra Dell EMC-familien, så finder man PowerStore som all-flash storage-løsning. Den er bygget fra bunden, og dermed født ind i denne tid, og ikke knopskudt fra tidligere årtiers storage-løsninger.

Det er et softwaredrevet storage-system, der understøtter både edge, core eller cloud, og som er klar til fremtidens udfordringer i både almindelig størrelse af virksomheder og de helt store enterprises.

Boost workload-ydeevnen

Innovér uden grænser

Forbliv kontinuerligt moderne

Du kan ikke kende fremtiden, men din infrastruktur kan være klar til det med den helt nye Dell PowerStore. PowerStores fleksible, softwaredrevne arkitektur giver dig ensartede forretningsresultater i en verden i forandring; Optimering, beskyttelse og skalering af arbejdsbelastninger fra kerne til grænseenhed til cloud-miljø.

Selvom PowerStore består af de nyeste teknologier, så er den baseret på en fleksibel platform, der passer sammen med din nuværende infrastruktur. Den containerbaserede softwarearkitektur gør det samtidig let at opgradere funktionalitet og udvikle på de enkelte services, uden at det vil påvirke den øvrige infrastruktur.

Tag fat i Dustin for en gennemgang af relevansen i forhold til din virksomhed og jeres IT og infrastruktur setup.

LiveOptics – kom i gang i dag

Vi indleder meget gerne en dialog, hvor vi starter med at tage temperaturen på dit datacenter via en LiveOptics analyse, som vi gennemgår med dig. Dette med henblik på at rådgive dig bedst muligt i forbindelse med køb. Det er naturligvis en gratis analyse - du kan også foretage den selv, men vi kan hjælpe dig i mål med at analysere det, den kommer frem til af findings.

LiveOptics screenshot

Vil du vide mere om tjenesten?

Kontakt os på [email protected] eller på telefon 78712323.