Dell logo
Intel logo

Møderumsløsninger med Dustin

Møderums løsninger er baseret på åbne og fleksible standarder. Således kan du designe hvert af dine møderum individuelt, kun ved brug af standard komponenter. Tiden med ”one size fits all” er forbi.

  • Dell har interaktive skærme fra 55” til 86” og kan således hjælpe med møderum helt op til 45 personer.
  • Du bestemmer eksempelvis selv om du vil have web kamera og i givet fald hvilke. Eller hvilken trådløs teknologi du vil bruge til at forbinde med.
  • Højtalere eller ej. Det er også dit eget valg. Der er også frit valg på den interaktive whiteboard del. Du kan vælge at bruge den gratis Flatfrog Board, den gratis fra Microsoft eller noget helt 3. der passer til dine behov.
  • Skal dit møderum være eksempelvis Teams eller Zoom certificeret anbefaler vi løsningerne fra Logitech, som du ser nedenfor.
  • Alle Dell møderums skærme kommer med vores unikke ”Anti-Glare og Anti-Smudge” overflade. Dette betyder at du slipper for genskær fra sol og ovenlys samt fedt fingre på skærmen. Denne overflade behandling giver også markedets bedst touch oplevelse.
  • Skærm er kompatibel med den valgfrie Dell OptiPlex-mikro-pc, som integreres problemfrit i bagpanelet uden behov for en separat netledning.
  • Intel® Integrated Graphics.
  • Optiplex Micro-pc har fra Intel® Core™ i5-9500T (6 Cores/9MB/6T/2.2GHz to 3.7GHz/35W) og op til 9th Generation Intel® Core™ i7-9700T (8-Core, 12MB Cache, 2.0GHz to 4.3GHz, 35W) at vælge i mellem.

At vælge møderumsløsninger fra Dell og Logitech betyder maksimal fleksibilitet, hurtig tilslutning og gnidningsfrie præsentationer.

Kontakt mig

Små møderum

Der findes mange rum og åbne områder såsom Huddle områder og lounges, hvor mindre grupper har mulighed for at samarbejde. Derfor har vi sammen produkter som passer til løsninger for op til 5 personer.

Dell C5519QT er designet til mindre mødelokaler og huddle spaces, hvor mindre grupper mødes for at samarbejde.

Dell 55” 4k interaktiv touchskærm med integreret Dell optiplex Micro PC og Flatfrog software, gør det nemt for et team at samarbejde effektivt, på tværs af lokationer, på den foretrukne videoplatform.

Microsoft Teams løsning

Zoom løsning

Tilbehør

Medium møderum

Der findes et utal af denne størrelse mødelokaler. De er designes til lidt større grupper på ca. 8-10 personer, med det formål at lette samarbejdet og gøre det nemt for alle at tilslutte udstyr samt fremlægge ideer og præsentationer. Derfor har vi samlet de produkter du måtte have brug for.

Dell 75” interaktiv touchskærm er ideel til medium størrelse mødelokaler med omkring 5-9 deltagere.

Effektivitet er myntet på at mødedeltager har mulighed for hurtigt at præsenterer og dele information og brainstorme på ideer.

Det mest almindelige set-up er en vægmonteret Dell 75” 4k touchskærm (C7520QT) med integreret Dell Optiplex Micro PC monteret bagpå skærmen. Tilkøb Logitech Rally bundle og slutkunden har en enkel og fleksibel løsning der gør det nemt for medarbejdere og samarbejdspartnere at arbejde på forskellige lokationer og samtidig deltage, samarbejde og bidrage til mødet.

Til brainstormingsmøder, projekt planlægnings møde, træning etc. hvor der er behov for at benytte whiteboard kan software som Microsoft Whiteboard eller Flatfrog anbefales.

Microsoft Teams løsning

Zoom løsning

Tilbehør

Store møderum

Denne størrelse lokaler er perfekt til præsentationer. Her er plads til mange og det skal være nemt og hurtigt at tilslutte og kunne præsenterer. Vi har samlet løsninger til lokaler for op til 45 personer, så det bliver nemmere at komme godt i gang.

Dell 86” 4K interaktive touch skærm er ideel for større mødelokaler, hvor ledelse og teams afholder præsentationer, diskuterer løsninger, ligger strategier og samarbejder.

Det mest almindelige set-up er en vægmonteret Dell 86” 4K touchskærm (C8621QT) med integreret Dell Optiplex Micro PC bagpå skærmen. Logitech Rally Plus bundle og software såsom Microsoft Teams eller Zoom Rooms gør det nemmere for medarbejdere og samarbejdspartnere at arbejde på forskellige lokationer og samtidig deltage, samarbejde og bidrage til mødet.

Lige som i medium mødelokaler kan løsningen også her benyttes til brainstormingsmøder, projekt planlægnings møde, træning etc. hvor der er behov for at benytte whiteboard. Evt. kan software som Microsoft Whiteboard eller Flatfrog anbefales.

Microsoft Teams løsning

Zoom løsning

Tilbehør

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til din virksomhed.