Fokus

Her har vi samlet alle Fokusartikler fra Dell.

Tidligere Fokusartikler

Fokus

God for forretningen og planeten

Moderniser og automatiser din IT. Dells bæredygtighedschef giver sine bedste tips til virksomheder, som vil reducere energiforbruget og samtidigt effektivisere virksomheden.

Fokus

Byg det moderne datacenter

Den nye generation af PowerEdge-servere fra Dell EMC åbner op for nye muligheder. Bedre performance, større muligheder for automatisering og indbyggede sikkerhedsfunktioner gør de nye servere til ideelle byggeklodser ved modernisering af datacentret.

Fokus

Identificer brugertyperne og optimer ud fra dem

Den tid, hvor virksomheder kunne standardisere maksimalt med et lille udvalg af pc-modeller, er ovre. I stedet mener Dell, at det gælder om at identificere brugernes reelle behov og finde en optimal kombination af enheder ud fra disse.

Fokus

Genbrugsplastik vender bølgen

For at jordens ressourcer ikke skal forsvinde helt, er IT-branchen nødt til at finde nye måder til genbrug og genvinding af materiale. Med projektet Ocean Plastic har Dell fremstillet indpakninger, som er 100 procent genbrugelige - og samtidigt fået fjernet 8 tons plastik fra verdens strande.

Fokus

Mere VR og moderniseret interaktion til foråret

Snart lancerer Dell deres første bærbare workstation, der understøtter avancerede VR-programmer. Man vil desuden revolutionere vores arbejdsmåde med det nye og spændende koncept Dell Canvas, en horisontal og interaktiv 27’’-skærm til skrivebordet.

Fokus

Arbejd sikkert og med stil

Husk på, hvem der er rundt omkring dig, særligt når du arbejder med følsom information. Det siger Martin Silvén, produktchef inden for klienter hos Dell.

Fokus

Sådan laver du en smart Cloud-strategi

Hybridskyen, den offentlige sky eller en pakket as-a-service-cloud-løsning. Der findes mange buzzwords når det gælder skyen. Thomas Andersen, cloud-strategiker hos Dell, fortæller om, hvordan man starter med at lægge en omhyggelig plan med begge fødder solidt plantet i jorden. Og det behøver ikke at være for teknisk.