Find din foretrukne RollerMouse

Try & Buy-konceptet tilbyder en unik mulighed for at finde den helt rigtige RollerMouse, som passer lige ind i dine behov. For hvis du aldrig har arbejdet med en centreret mus før, eller måske en ældre model, kan det være svært at skelne mellem de forskellige modeller, og vide - bare ud fra en beskrivelse online - hvilken du bedst vil synes om. Derfor tilbyder Contour Design nu Try&Buy-kassen, som indeholder alle tre modeller af RollerMouse: Red plus, Free3 og Pro3, samt vores ergonomiske tastatur: Balance Keyboard.

Lad kassen cirkulere

Så lad endelig kassen cirkulere på din arbejdsplads, så alle får mulighed for at prøve de forskellige modeller og blive fortrolige nok med produkterne, til at kunne vælge den helt rette RollerMouse.

Sådan gør du

For at få pakken og diskutere et eventuelt besøg i din virksomhed skal du blot udfylde en kontaktformular hos Contour Design. Derefter kontaktes du af Contour Design, som kort beskriver indholdet i pakken og eventuelt aftaler en dato for besøg i din virksomhed.

Husk, at du ikke binder dig til noget, så sørg for at fokusere mere på din ergonomiske arbejdsstilling og få en lidt bedre hverdag.

Bestil her