Cisco

Cisco Inc. er en multinational amerikansk tech-virksomhed, der blev grundlagt i 1984 og har hovedsæde i San Jose i Californien. Virksomheden hjælper andre virksomheder med at tage morgendagens muligheder i brug ved at bevise, at fantastiske ting kan ske, når du tilslutter ting, der ikke før var tilsluttet. Læs mere »

Enterprise-netværk

Ciscos Digital Architecture er en kombination af Ciscos produkter og en softwaredrevet tilgang, der er designet til digital forretning. Ciscos Digital Architecture-teknologi giver dig meget nemmere og hurtigere adgang til digitale applikationer, data og information, reducerer risici med indbygget sikkerhed og opretter et netværk, der lever op til nutidens digitale krav.

Sikkerhed

Ciscos sikkerhedsløsninger hjælper dig med at oprette og vedligeholde en kraftfuld sikkerhed med effektive, integrerede og skalerbare løsninger, der beskytter dit netværk før, under og efter et angreb. Ciscos sikkerhedsløsninger reducerer risici og kompleksitet, så din virksomhed kan bevæge sig fremad og forblive sikker.

Cloud-administreret netværk

Cisco Meraki er førende inden for cloudnetværk og tilbyder fordele inden for skalerbarhed og administration samt forbedret effektivitet til enterprise-netværk. Deres løsninger er nemme at konfigurere, overvåge og administrere. Alle Cisco Merakis enheder er centralt administrerede fra skyen, hvilket gør det muligt for dig at løse dine virksomhedsproblemer og reducere omkostningerne.

Cisco

Cisco er, blandt de fleste i branchen, kendt som en førende virksomhed på det globale netværksmarked. Virksomheden er nået langt siden 1984 og er ikke længere en ”netværksvirksomhed”, men en tech-virksomhed, der også er kendt for sine datacenter-, samarbejds- og sikkerhedsløsninger. Cisco tilbyder et bredt udvalg af produkter til virksomheder i alle størrelser og forskellige brancher.

IT-infrastrukturløsninger

Ciscos omfattende og førende netværksportefølje er designet til at leve op til netværkskrav i alle størrelser, og består af løsninger med høj sikkerhed og pålidelighed, der reducerer omkostninger og kompleksitet. Porteføljen inkluderer Cisco Catalyst, Aironet, Meraki og mange flere.

Ciscos Unified Computing System (UCS) er designet til at reducere den totale ejeomkostning og forbedrer kundernes skalerbarhed ved at integrere computing, storage og netværk i én enhed. UCS-porteføljen omfatter også rack, bladeservere og hyperkonvergerede løsninger.

Ciscos samarbejdsløsninger gør det muligt for os at arbejde på en meget smartere måde. Porteføljen omfatter Unified Communications, Video Conferencing og Multiplatform-telefoner, så du altid kan være opkoblet, uanset tid, sted og enhed.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Cisco branchens mest effektive og integrerede sikkerhedsportefølje, der inkluderer Cisco ASA, AMP og OpenDNS. Den trusselscentrerede arkitekturtilgang leverer nogle af de bedste løsninger til forenkling af sikkerhedsudfordringer.

I samarbejde med Dustin kan Cisco hjælpe dig med at finde den rette IT-løsning til din virksomhed.