ASUS Business

Med ASUS Business ønsker vi, at du ikke længere er afhængig af kontorets begrænsninger – ASUS ønsker, at du kan få lige meget gjort, lige meget hvor du er. I tre årtier har ASUS ligget i front af den teknologiske udvikling, og virksomhedsløsningerne ASUS Business har aldrig været mere avancerede. Deres laptops kombinerer raffineret design og højt ydende teknik med innovative løsninger, som gør, at du kan være produktiv på en helt ny måde. ASUS løser det tekniske, så du kan fokusere på opgaven.

Zenbook S

Laptops, som er beregnet til arbejde, forbindes ofte med funktionelt og kedeligt design – hos ASUS går vi ikke på kompromis med det ene fremfor det andet. Zenbook S er en tynd laptop med 20h batteritid, som du altid kan stole på under alle slags forhold – uanset om du er journalist i felten, arbejder som kreativ freelancer eller navigerer i en organisation uden faste pladser. Den er ikke meget større end en A4-blok og vejer knap et kilo. Den indeholder en kraftfuld Intel Core I7-8565U-processor, 16GB RAM og 512GB hurtig SSD-lagring. ErgoLift løfter tastaturet til en behagelig 5,5° vinkel og forbedrer kølingen af komponenter. Aluminium-chassiset er blot 12,9 mm tykt, flot og testet for robusthed i henhold til MIL-STD-810G-standarden. Zenbook S er til alle, som ikke lader sig nøje, og som ved, at en pålidelig laptop er nødvendig for at kunne lykkes i den moderne verden.

Zenbook Pro 15

Zenbook Pro 15's chassis er udformet af en blok aluminium. Processen er raffineret, og resultatet er en let og robust konstruktion. Blandt vores nyheder præsenterer vi den adaptive ScreenPad™, som lader dig interagere med din notebook på en helt ny måde. Harman/Kardon-lydsystemet er det bedste i sin klasse, intensiv stille køling af hardware med dobbeltblæser og tre varmeafledende rør og tynd NanoEdge rundt om FHD-touch-skærmen. Zenbook Pro 15 er udstyret med Intels 8. generation Intel Core i7-8750H-processor. Processoren arbejder med NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti-grafikkortet i gamingklasse, og sammen danner de en kraftfuld arbejdshest.

Zenbook 14

Med Zenbook 14 har vi skabt en laptop, som personificerer den gyldne mellemvej. Den vejer kun 1,19 kg, er kompakt og har rigtig kraftfulde komponenter – samtidig er batteritiden på hele 14h.

Vi har forfinet vores NanoEdge-skærmteknik, så du får 92 % skærmareal, og som udvisker grænserne mellem skærm og omgivelser. Vores ErgoLift-design løfter chassiset og forbedrer ydeevnen for de indvendige komponenter. Det betyder, at du får den bedst mulige ydeevne af Intel® Core™ i7-8565U-processoren, NVIDIA GeForce MX150-grafikkortet, 16GB RAM og lagringspladsen på 512GB. Med Zenbook 14 får du den optimale kombination af kraft og mobilitet.

Vivobook S13

Vivobook S13 flytter grænserne for det mulige og er den første bærbare computer fra ASUS med firesidig NanoEdge-skærm. Skærmen har en ramme, der kun er 4,3 mm bred og skærmarealet er hele 89% – så den er næsten helt uden forstyrrende skærmkanter. Og når kanten er mindre, krymper hele formen, S13 er kompakt, vejer kun 1,2 kg og bruger desuden 8. generations Intel Core-processorer – det betyder at du har pålidelig ydeevne, hvor du end befinder dig. S13 er desuden meget sikker, da den er udstyret med Hello-fingeraftrykslæser.