Fokus

Kreativitet uden begrænsninger.

Lav en skitse over en idé til et byggeprojekt, gem den på mobilen, del med kollegaer og åbn den i Photoshop eller valgfrit Creative Cloud-program på kontoret. Hastigheden fra idé til handling stiger i takt med at nye cloud-funktioner lanceres.

Kontakt os

Takket være nye mobilappps og automatisk synkronisering i skyen er vi ikke længere bundet til en fast arbejdsplads for at kunne skabe. Funktioner, som binder den traditionelle og digitale teknologi sammen, gør det enklere end nogensinde at være kreativ. Mikael Sandberg er Digital Media Business Manager hos Adobe. Han fortæller at det nyeste inden for kreative cloud-løsninger er automatisk synkronisering, det vil sige at alt du skaber opdateres i realtid på samtlige enheder.

– Finder du en farve eller et mønster på en plakat på vej til arbejde, tager du bare et billede af den. Appen Adobe Capture analyserer billedet ned til detaljeniveau. Når du ankommer til kontoret kan du åbne Photoshop og anvende farven eller mønstret i et projekt. Du kan også tegne en blomst med en blyant på et stykke papir, tage et billede af blomsten og derefter farvelægge blomsten på computeren eller tabletten. Alt du skaber og alle indstillinger du laver på dit kontor bliver gemt i skyen, uanset om du bruger Creative Cloud på en kollegas computer med dit bruger-ID eller din egen, forklarer Mikael Sandberg.

Sammenlign enkelt hjemmesider og statistik

Skyen giver desuden mulighed for at teste idéer uden at det tager alt for meget tid, arbejde og performance. Med Marketing Cloud, der indgår i Adobes kreative produktportefølje er det enkelt at sammenligne hjemmesider og se statistik over, hvordan kunden anvender den. En anden nyhed til den, der gerne vil have mulighed for at skabe prototyper til hjemmesider og mobile enheder er Adobe Experience Design CC.

  Du kan i princippet tage et design fra Photoshop og klippe ind i programmet, så omdefinerer den koden bagved. På den måde får du hurtigt forskellige versioner af eksempelvis en hjemmeside eller en app, som du derefter kan teste brugervenligheden på, inden lancering, mener Mikael Sandberg.

Nem skabelse af 3D-animationer

Selv performancekrævende opgaver, som animerede 3D-projekter, kan flyttes ud i skyen, hvilket gør avancerede og omkostningstunge funktioner tilgængelige, selv for virksomheder med et mindre budget. 3D-modellering, eller computer generated graphics, bruges i dag i alt fra tv-programmer til instruktionsfilm i et fly.

– Vi har for nyligt lanceret et produkt, der hedder Adobe Fuse CC, hvor du kan skabe 3D-karakterer til dine projekter i Premiere Pro eller Photoshop. Kortfattet går det ud på, at du skaber stregtegningen til objektet som skal bevæge sig i farver og form, sender den ud i skyen og får en 3D-film retur, hvor karakteren bevæger sig meget naturtro. I fremtiden ser vi at stadig flere avancerede funktioner bliver tilgængelige, selv for dem, der ikke har en lang uddannelse i baggagen.

Mikael Sandberg
Digital Media Business Manager, Adobe

Læs mere om Adobe her »