Adobe

Adobe blev grundlagt i 1982 i Californien i USA og har siden begyndelsen udviklet software til grafisk produktion, multimedia og kreativitet. Læs mere »

Adobe Creative Cloud for Teams

Hold teamet med i processen med hele samlingen af Creative Cloud™ computer-applikationer. Alle arbejder på de seneste versioner af de samme værktøjer. Alle deler filer. Og alle er forbløffede over den fordelagtige pris. Velkommen til Creative Cloud for teams.

Adobe Creative Cloud for Education

Adobe Creative Cloud for education giver dine studerende, fakultet og personale adgang til den seneste brancheførende kreative software til design, internet, video og fotografi – alt sammen direkte på den stationære samt problemfri måder til at dele og samarbejde gennem adgang til online-tjenester.

Adobe Acrobat Pro

Den kraftfulde kombination af Acrobat desktop software, den nye Acrobat DC mobilapp og Document Cloud tjenester giver dig mulighed for at skabe, redigere, underskrive og tracke pdf’er så dine studerende, lærer og andet personale kan udrette mere – i klasseværelset, på kontoret eller på farten fra hvilken som helst mobil enhed.

Adobe

Adobe blev grundlagt i 1982 i Californien i USA og har siden begyndelsen udviklet software til grafisk produktion, multimedia og kreativitet.

Virksomheden blev grundlagt, da John Warnock og Charles Geschke forlod Xerox PARC, Xerox’ udviklings- og forskningsafdeling, for at satse på deres egen opfindelse. Denne opfindelse var PostScript, en opfindelse, der revolutionerede industrien og gav computeren en central rolle i forhold til layout og typografi. Adobe fortsatte i samme spor, og allerede i midten af 80’erne kom programmet Adobe Illustrator, som i dag er standard for de fleste grafikere og kreative sjæle.

Hvad Adobe formentlig er mest kendt for, er det program, de lancerede i 1989; Adobe Photoshop. Dette ekstremt kraftfulde billedredigeringsprogram tog verdenen med storm allerede dengang, og i dag bruges Photoshop stadig til arbejde med billeder. Listen på revolutionerende programmer stopper dog ikke der. Adobe Acrobat, Acrobat Reader og hele PDF-formatet blev lanceret i 1993. 20 år senere er PDF-formatet stadig populært, og det gælder faktisk for mange af Adobes produkter.

I dag er Adobes mest aktuelle produkt Adobe Creative Cloud, som er en cloud-løsning for de, der vil arbejde med Adobes programmer. Vha. Creative Cloud kan du abonnere på de programmer, du skal bruge, og til disse får du masser af ekstra cloud-tjenester, som gør dit arbejde nemmere. Med denne tjeneste får du, ud over adgang til de tidligere nævnte programmer, også adgang til blandt andet Adobe Premiere Pro til professionel filmredigering. Du kan også få adgang til det klassiske program InDesign via Creative Cloud.