Logitech logo

Logitech

Logitech fokuserer på innovation og kvalitet og udvikler tilbehør for at give mennesker en bedre oplevelse i den digitale verden. Virksomheden startede i 1981 med mus, som (helt nyt dengang) muliggjorde intuitiv brug af computeren. De blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på et hav af forskellige måder for at møde de behov, der er i hurtig udvikling inden for pc og bærbare computere

Læs mere»

Logi Bolt

Logi Bolt er en yderst sikker trådløs forbindelsesteknologi der forbinder flere perifere enheder med en computer på tværs af platforme. Ved hjælp af Logi Bolt USB-modtageren der anvender trådløs Bluetooth® Low Energy-teknologi, kan brugerne forbinde op til seks Logi Bolt-enheder ved hjælp af krypteret, sikker teknologi.

Logi Bolt er udviklet til at hjælpe de it-ansvarlige med at løse tekniske udfordringer med forbindelsen som opstår i kølvandet på den stadig voksende mobile arbejdsstyrke der både tilbringer arbejdstiden på kontoret, derhjemme og på farten.

Læs mere
work better solutions banner

Løsninger til enhver arbejdsplads

Nu om dage arbejder folk stort set overalt. Og det kræver værktøjer, som tilpasser sig forskellige brugere, arbejdspladser og opgaver. En arbejdsplads, der befinder sig overalt, kræver også meget af IT-løsningerne. Den medfører komplekse udfordringer inden for alt fra sikkerhed og opkobling til arbejdspladsens værktøjer og forretningskontinuitet. Vores produkter til videomøder er velegnede til alle arbejdsmiljøer og udgør effektive løsninger, der er lette at implementere i hele organisationen. Dine teams vil yde deres bedste på kontoret, derhjemme og alle andre steder, hvor de arbejder.

work better solutions banner

Work better

Smartere værktøjer. Bedre præstationer

På den moderne arbejdsplads er der brug for værktøjer, som sætter teams i stand til at præstere bedst muligt. Men efterhånden som skrivebordene bliver fyldt med flere og flere skærme og enheder, som alle kører på forskellige platforme, kan tilslutninger og optimering af arbejdsområdet blive en reel udfordring.

Vores mus, tastaturer og webkameraer tackler disse udfordringer lige på og hårdt. Vores udvalg af primært trådløse præcisionsværktøjer er skabt med henblik på at styrke brugerens præstationer og optimere pladsudnyttelsen. Og logitech-softwaren byder på innovative funktioner som f.Eks. Styring af flere enheder og programmer, der løfter produktiviteten til et helt nyt niveau. Her er produkter, der er udviklet for at fremme teamets produktivitet. Til stor gavn for arbejdspladsen.

work healthier solutions banner

Work healthier

Ergonomiske mus og tastaturer til brugere, der ønsker høj komfort uden at gå på kompromis med præstationsevnen. Digitale medarbejdere bruger mere tid end nogensinde før på repetitive opgaver, der kan øge muskelspændinger, forårsage skader og trække den samlede produktivitet ned. I takt med at kendskabet til digital velvære vokser, efterspørger stadig flere brugere ergonomiske værktøjer, som kan være med til at lindre smerter eller ubehag.

Vores ergo-produktserie går skridtet videre. Den er udviklet ud fra kriterier, der er udarbejdet af førende ergonomer, og testet i vores dedikerede ergo lab. Det er videnskabeligt bevist, at produkterne mindsker den primære muskelaktivitet og forbedrer den generelle holdning og komfort. Alt sammen uden at gå på kompromis med præstationerne.

work together solutions banner

Work together

Brancheførende løsninger til teams, der samarbejder ved skriveborde eller i mødelokaler af alle størrelser. I en tid præget af dramatiske forandringer i, hvor og hvordan folk arbejder – og dermed umiddelbare behov for, at teammedlemmer, der sidder spredt forskellige steder, skal kunne samarbejde effektivt hvor som helst – er videokonferencer blevet en nødvendighed i mange virksomheder. Fra steder uden megen plads til delte skriveborde og arbejdsstationer, man kan arbejde hjemmefra med – overalt har teams brug for at have forbindelse til hinanden via video, så de kan samarbejde uden afbrydelser.

Vores prisbillige løsninger giver alle arbejdspladser adgang til fordelene ved video. Uanset om dit team møder ind på kontoret, arbejder hjemmefra eller benytter en kombination heraf, tilbyder vores værktøjer overlegen audiovisuel kvalitet og smart software, der gør det nemt at bruge dem. De er også udviklet til at være kompatible med din foretrukne videokonferenceplatform.

work remote solutions banner

Work remote

Stærke produktivitets- og samarbejdsværktøjer til teammedlemmer, som er derhjemme eller på farten. Fjernarbejdets æra er begyndt. Og i takt med at dine medarbejdere bruger stadig mere tid på at arbejde hjemmefra eller på farten, har de brug for værktøjer, der giver dem mulighed for at være lige så produktive, som når de er på kontoret. Og eftersom hver enkelt medarbejder og arbejdsplads er forskellig, kræver de løsninger, der er skræddersyet til deres individuelle behov.

Vores løsninger til fjernarbejde er bygget op omkring innovative produkter, som er trådløse, nemme at tilslutte og intuitive at bruge. Fra kraftige produktpakker til skrivebordet, som genskaber kontoroplevelsen i folks hjem, til lette, robuste produktpakker, som giver brugere af bærbare computere og tablets på farten adgang til flere funktioner. 

Logitech

Logitech fokuserer på innovation og kvalitet og udvikler tilbehør for at give mennesker en bedre oplevelse i den digitale verden.

Virksomheden startede i 1981 med mus, som (helt nyt dengang) muliggjorde intuitiv brug af computeren. De blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på et hav af forskellige måder for at møde de behov, der er i hurtig udvikling inden for pc og bærbare computere.

Siden denne tidlige start har Logitech udvidet sin ekspertise inden for produktdesign og har nu en bred portefølje af tilbehør, som er det ”sidste link” mellem dig og din computer, spillekonsol dit eller digitale musik- og hjemmeunderholdningssystem.

Med solgte produkter i næsten alle lande i verden omfatter nu Logitechs førende stilling et bredt sortiment af tilbehør (både trådløst og med kabel). Fokus ligger særligt på produkter inden for pc-navigering, spil, internet-kommunikation, digital musik og kontrol af udstyr til hjemmeunderholdning.

I hver produktkategori studerer Logitech, hvordan kunderne bruger sine digitale enheder, og derefter går designere og ingeniører i gang med at finde ud af, hvordan de kan gøre oplevelsen med disse enheder bedre - rigere, mere komfortabelt, sjovere, mere produktivt og smartere.