Fokus

Meget mere mobil.

Få fuldt overblik over dine arbejdsopgaver med den nye Galaxy S8.

Kontakt en rådgiver

Meget mere mobil

I dag har vi næsten hele vores hverdag i mobilen – et fænomen, som ifølge Claus Holm, Nordisk Salgsdirektør hos Samsung, er kommet for at blive.

Mobiltelefonen bruges nu som redskab til det meste i hverdagen. Og med nye Samsung Galaxy S8 kan du desuden håndtere flere arbejdsopgaver samtidigt, som f.eks. at læse mails, kontrollere lagerstatus og opdatere CRM-systemet. Den nye Infinity-skærm giver et bedre overblik over dine arbejdsopgaver, og du skal ikke scrolle så meget.

– Knapperne er integreret i skærmen, og det forbedrer oplevelsen i blandt andet arbejdsdokumenter, produktfilm og onlinemøder. Den avancerede kamerateknologi forenkler også mange arbejdsmomenter ved at muliggøre hurtig aflæsning af QR-koder, stregkoder og lignende, forklarer Claus Holm.

  I fremtiden vil vi bestille vores næste ferie, købe en ny lejlighed eller prøvekøre en bil via VR.

Naturlig forlængelse af mobilen

Ifølge Claus Holm, er en anden trend, at vores information bliver lettere tilgængelig takket være forskellige typer af wearables.

– Vi vil have noget, som fungerer som en naturlig forlængelse af vores mobiltelefon, som f.eks. et smart ur. Så er det ikke længere nødvendigt at finde mobilen frem for at registrere dit boardingkort eller for at tjekke mails, siger han.

Beskyt følsom information

I takt med, at mobilen er blevet et af vores primære arbejdsredskaber, er der brug for sikker lagring, adgang og mulighed for hurtigt at slette dele af indholdet.

Hvis man vil sikre sin virksomhedsinformation, har Samsung lavet den mobile sikkerhedsplatform Samsung Knox, som kort fortalt fungerer som et avanceret MDM-system for at kontrollere virksomhedens mobile enheder. Du kan nemt fjernslette information, adskille privat- og virksomhedsdata og låse apps på f.eks. tablets, som skal bruges i offentlige miljøer.

– Skulle det være sådan, at nogen får adgang til din telefon, kan du føle dig tryg. Den del, der ligger i Knox kontaineren er altid krypteret og sikker. Ud over sikkerhedsaspektet, kan du forenkle ting som rejsebilag, tidsrapporter eller adgang til intranet og SharePoint-servere med Samsung Knox i bunden, fortæller Claus Holm.

Anvend din S8/S8+ som en computer

Som noget helt nyt til Galaxy S8/S8+ har Samsung introduceret Samsung DeX. Samsung DeX er en docking station der nemt og hurtigt laver din Galaxy S8/S8+ om til en arbejdstation som du kan tilslutte en skærm, tastatur og mus til. Så nu er det muligt at arbejde på din S8/S8+ - dette sker ved at din telefon skifter til Android operativ systemet i en Desktop variant som kan afvikle apps som Microsoft Office, Citrix, WM ware etc.

VR i mobilen

Virtual reality i mobilen er et område, Samsung har valgt at satse stort på, og det er primært VR-headset, hvor du nemt kan se forskellige typer af VR-indhold i mobilen. I dag kan du købe et VR-headset for omkring 1000 kroner.

– I fremtiden vil vi bestille vores næste ferie, købe en ny lejlighed eller prøvekøre en bil via VR ved at gå ind og se hotelværelserne og opleve den nye bilmodel indefra. Mange virksomheder vil få meget ud af at lave denne type af skræddersyet indhold i VR, der forbedrer oplevelsen eller lærer noget fra sig. Vi ser også, at VR bruges mere og mere i det offentlige som i skoler og sundhedsvæsen, siger han.

Claus Holm
Nordisk salgsdirektør, Samsung

Se hele udbuddet fra Samsung her »