Fokus

Endelig er der videomøder for alle.

Nu er det nemt at udstyre selv de mindre mødelokaler med god lyd og billede.

Kontakt en rådgiver

Flere videomøder med smart alt-i-ét-produkt

Har din virksomhed behov for flere videomøder, men har kun få mødelokaler med det rette udstyr? Takket være ny teknologi har flere råd til at installere lyd og billede, også i de mindre mødelokaler.

Mario Krestalica, mødeekspert hos Logitech, oplever, at mange virksomheder har en lang startstrækning for at komme i gang med videomøder - det er for indviklet at tilslutte lyd, video og skærm i tre separate trin. Det er også almindeligt, at der kun er godt videoudstyr i de større mødelokaler. For at løse dette har Logitech designet MeetUp, et alt-i-ét-produkt med lyd og video til mindre mødelokaler, såkaldte huddle rooms.

– Distancemøder bliver mere og mere populære, og vi vil nu udstyre flere tilgængelige mødelokaler med mulighed for videomøder. Det er unødvendigt at se en eller to personer booke et mødelokale til 14 personer for at få adgang til godt videoudstyr, siger Mario Krestalica.

Alle kan ses og høres

Det har tidligere været svært at udstyre mindre mødelokaler, så alle er med i billedet. Vidvinklen har ikke været god nok, mener Mario Krestalica. Det er måske derfor, det ifølge Logitechs beregninger mangler videoudstyr i 97,5 % af alle mindre mødelokaler i Sverige. En teknisk udfordring, Logitech har løst med MeetUp.

– MeetUp har 120 graders vidvinkel, som gør, at samtlige rundt om bordet både kan ses og høres. Den er designet til møder med 4-8 personer og tilsluttes nemt til en skærm. Man kan optage i 4K, f.eks. en instruktionsvideo, og videomødet sendes stadig i Full HD. Det er en nem måde at få krystalklar video og lyd i mødelokalet, konstaterer han.

Spar tid og penge

At udstyre flere mødelokaler med videoudstyr har, ifølge Mario Krestalica, mange fordele. Reducerede rejseomkostninger og CO2-udslip samt en bedre digital mødekultur med færre misforståelser er bare nogle af dem.

Det er også en nem måde at få tilbagemelding fra kunder og klienter, uden at det tager for meget tid, og det bliver samtidigt en mere produktiv kommunikation.

For at gøre videomøder nemmere har Logitech designet SmartDock - en sikker og intuitiv konsol til mødelokalet designet til Skype for Business, og som med fordel kan bruges sammen med MeetUp.

– Du åbner dit møde med ét knaptryk på skærmen. SmartDock ved, at det er dig, der arrangerer mødet og har forberedt alt på skærmen automatisk via mødebookingen. Det er nemt at ringe, åbne og præsentere materiale, som du har vedhæftet i invitationen. Og du skal ikke tilslutte lyd eller video - det sker helt automatisk, fortæller Mario Krestalica.

Generelt mener Mario Krestalica, at det bliver mere og mere vigtigt for virksomheder at investere i en cloud-baseret platform, som tilbyder video og samarbejdsgrænseflade i én løsning.

– Mange er interesseret i software, som tilbyder projektsamarbejde og ikke bare er en kommunikationsplatform, siger han.

Mario Krestalica
Mødeekspert hos Logitech

Se hele udbuddet fra Logitech her »