Fokus

Del information og bliv bedre til at samarbejde.

Moderne kontorarbejde bygger på interaktion.

Kontakt en rådgiver

Samarbejde på tværs af grænser

Dagens medarbejdere og arbejdspladser er under forandring. Nu er der brug for løsninger og værktøjer, der understøtter interaktion, informationsdeling og samarbejde på tværs af grænser. Dells løsninger til mødelokaler kan tilbyde noget, der dækker alles behov.

Måden vi arbejder på er under kraftig forandring. For mange af os er arbejdet ikke længere noget, vi sørger for på en fast skrivebordplads i kontortiden. Med moderne teknologi kan man arbejde, uanset hvor man er, og hvornår man har lyst. Det påvirker vores arbejdspladser og gør, at virksomheder f.eks. er nødt til at modernisere sine mødelokaler.

– Den transformation, vi er midt i, betyder, at medarbejderne i dag har nye behov. For mange er det både mere komfortabelt og mere produktivt at kunne arbejde hjemme eller på farten. Virksomheder er derfor nødt til at forsyne medarbejderne med det rette værktøj til dette - samt udstyre sine kontorer med det rette værktøj. Når det gælder mødelokaler, dækker Dell alle behov, fra projektorer til storformatskærme, forklarer Omar Berrada, Field Marketing Manager, Client Solutions hos Dell.

Deltagelse på lige vilkår

Samtidigt med, at udviklingen har åbnet op for at arbejde på distance, er de fleste en gang i mellem nødt til at komme ind på kontoret. Så er der behov for udstyr, der understøtter samarbejde på et højt niveau, både mellem dem, der er til stede og med dem, der ikke er.

- Skærme i et større format spiller en vigtig rolle i et moderne kontormiljø. Det gælder ikke bare om at kunne gennemføre flotte præsentationer for dem, der er til stede i lokalet. Personer på distance skal også kunne deltage i møderne på lige vilkår. Hvis flere personer kan dele information og lave ændringer direkte på skærmen, bliver samarbejdet endnu bedre, siger han.

I de fleste af Dells store skærme kan man inkludere en Dell Optiplex Micro-computer, som er integreret i selve skærmen og er udstyret med Intel Unite, som gør det muligt for flere brugere at dele information samtidigt.

- Kombineret med værktøj til video og lyd giver det dig en komplet mødelokaleløsning for optimalt samarbejde. Så spiller det ikke længere nogen rolle, hvor langt væk du er fra dine kollegaer, forklarer Omar Berrada.

Et bredt sortiment for at være på forkant

Dell har et meget bredt sortiment inden for skærme. I storformatkategorien tilbyder man skærme fra 55’’ til 86’’. Dell er også altid på forkant med teknologien og var f.eks. først på markedet med både 5K- og 8K-skærme. En ny P-serie (P = Professional) er lige blevet lanceret. Mod et lille pristillæg kan skærmene fås med USB C-port, som kan strømforsyne med 65 W, og endda med Ethernet-opkobling (med adapter). Skærmen kan dermed fungere som dockingstation. I september lanceres også en ny produktlinje af Dells topskærme i UltraSharp-serien. Det bliver meget tynde skærme, som næsten helt mangler ramme.

- Vi har løsninger, der passer til alle budgetter og forskellige behov. Hvis vi kigger på mødelokaler, handler det om at tilpasse ud fra lokalets størrelse, hvor mange, som skal interagere, og hvor mange af dem, der sidder et andet sted end på kontoret. Vi har alt fra mere simple skærme med lavere opløsning til vilde topmodeller med 8K-opløsning. Man kan desuden modificere og skalere løsningerne, hvis behovene ændres, og vi kan levere et rigtigt højt serviceniveau for at støtte vores kunder, helt op til udskiftning af produkt på stedet samme dag, siger Omar Berrada.