Samsung  
Samsung
 

Vælg en mobil enhed, der passer til dine behov.

Vi lever i en spændende tid hvad angår mobile enheder. I kølvandet på tablet-revolutionen falder salget af traditionelle bærbare pc’er, men samtidig er der en del ting, som standard tablets og smartphones ikke velegner sig til. Samsungs serie af hårdføre mobile enheder er ekstremt velegnede til arbejde, der ikke altid foregår indendørs, og kan tåle både regn, frost og støv.

 

SAMSUNG TABLETS

Regn og støvede omgivelser er intet problem for Galaxy Tab Active. Ifølge IP67-klassificeringen er Galaxy Tab Active vandafvisende ned til 1 meter i 30 minutter – og helt støvtæt. Desuden tåler den rigtig barske vejrforhold. Den giver dig enkelt muligheden for at bruge din fritid, præcis som du vil. I alt salgs vejr.

 

Glem ikke tilbehøret til din
Samsung Galaxy Tab Active:

SAMSUNG SMARTPHONES

Galaxy S5 Active er fuld af smarte funktioner til alle, der ønsker at leve et aktivt liv. Lad ikke din smartphone begrænse din livsstil. Er du til ekstreme vejrforhold kan du være helt sikker på, at Galaxy S5 Active også er det. Tåler vand ned til 1 meter i 30 minutter, er helt støvtæt, klarer isslag og tåler nedfrysning til -10 grader. Fungerer desuden temperaturer fra -20 grader til +60 grader.